Barion Pixel Melissa McCarthy egy dobozból bújik elő november közepétől, méghozzá dzsinnként – Coloré

Melissa McCarthy egy dobozból bújik elő november közepétől, méghozzá dzsinnként

2023. 11. 02.

Az idei ősz az időjárás terén eddig inkább nyarat mutatott, de mivel már a november hónapot tapossuk, nem csoda, hogy a közelgő karácsonyi ünnep miatt lassan a boltokban is felkészülnek az ünnepvárásra. Melissa McCarthy is visszatér a képernyőre ünnepi filmjével.

Melissa McCarthy egy mesejátékkal tér vissza a vászonra a Genie-ben, azaz a dzsinnben.

Celebrity Sightings In New York March 29, 2023
Melissa McCarthy és Paapa Essiedu a film forgatásán / Kép forrása: Jose Perez/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images

Bernard (Paapa Essiedu) annyira a munkájának élt, hogy nem vette észre, hogy közben összeomlott a magánélete. Kétségbeesetten próbálja visszaszerezni régi életét: a feleségét és a lányát. Miközben egyedül maradt New York-i lakásában, talált egy ékszerdobozt, amelyből akaratlanul is szabadjára engedte Florát (McCarthy), a 2 ezer éve dobozban rekedt dzsinnt.

Bernard kétségbeesve kéri Florát, hogy segítsen neki a családját visszaszerezni még karácsony előtt.

Újra rá kell vennem a feleségemet és a gyerekemet, hogy szeressenek, és hogy boldogok legyünk.

Flora véletlenszerű megjelenése és a család visszaszerzéséért folytatott küzdelem különleges ünnepi varázslatot szabadít fel.

Melissa McCarthy új filmje

A Genie-t Sam Boyd rendezőnek és Richard Curtis forgatókönyvírónak köszönhetjük. Azaz köszönhetik azok, akik A Peacock streaming szolgáltatást igénybe tudják venni (Nagy-Britannia, Írország, Németország, Ausztria, Svájc és Olaszország). A Peacock TV-n ugyanis már november 22-től megkezdődik a Genie streamelése.

Nyitókép forrása: Jose Perez/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images