Barion Pixel Megérkezett az első kép A Gyűrűk Ura sorozatból, de mást is elárultak a készítők – Coloré

Megérkezett az első kép A Gyűrűk Ura sorozatból, de mást is elárultak a készítők

2021. 08. 03.

A 2000-es évek egyik legnagyobb kasszasikerének számító trilógiából készült sorozatot ugyanott forgatták, mint a filmeket…

Az egész világ tűkön ülve várta a napot, hogy J. R. R. Tolkien A Gyűrűk Ura című könyvsorozatából végre sorozat szülessen.

'the Lord Of The Rings: The Two Towers' By Peter Jackson, Usa/new Zealand/germany, 2002.
Forrás: northfoto.com

Ez pedig megvalósulni látszik, ugyanis a legfrissebb, méghozzá hivatalos hírek szerint leforgatták a széria első évadát Új-Zélandon. Bár a produkció még nem kapott címet, a készítők elárulták, hogy egy előzménysorozatról lesz szó, amely Középfölde Másodkorában fog játszódni. A szériából egy képet is közzétettek, amelyen Gondor fővárosát, Minas Tirith lehet látni.

A sorozat hírét 2017-ben jelentette be az Amazon Prime, így már akkor is tudni lehetett, hogy nagy büdzséből fog készülni, ami be is bizonyosodott. Nem titok, hogy 464 millió dolláros költségvetést szántak arra, hogy elképesztő látványvilággal kápráztassák el a rajongókat.

A főszerepekben Cynthia Addai-Robinsont, Robert Aramayot, Owain Arthurt, Maxim Baldryt, Nazanin Boniadit köszönthetjük, sőt még a pontos premierdátumot is elárulták, ami 2022. szeptember 22-én lesz. Tehát egy évet még várni kell rá, de az biztos, hogy sok más sorozattal ellentétben ez így is marad.

Forrás: deadline.com