Barion Pixel Visszatér A Gyűrűk Ura – már azt is tudni, milyen formában – Coloré

Visszatér A Gyűrűk Ura – már azt is tudni, milyen formában

2021. 06. 11.

A Gyűrűk Ura: A Rohirrim háborúja című anime filmként tér vissza Tolkien háromrészes műve.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy egy újabb élőszereplős filmmel bővül A Gyűrűk Ura zseniális és csodás világa, sajnos el kell keserítsük, ugyanis most anime filmet kapunk a készítőktől.

'the Lord Of The Rings: The Two Towers' By Peter Jackson, Usa/new Zealand/germany, 2002.
Forrás: Northfoto.

A The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim (A Gyűrűk Ura: A Rohirrim háborúja) címet viselő alkotás a lovasok földjén, vagyis Rohan városában fog játszódni, amelynek középpontjában a legendás Pörölykezű Helm áll, így végre az ő történetét is megismerhetik a rajongók. De, ha ez nem lenne elég a mostani produkció mögött is a legnagyobb nevek sorakoztak fel.

Az anime filmet Kenji Kamiyama rendezi, akinek a nevéhez olyan nagyszabású produkciók köthetőek, mint a Páncélba zárt szellem vagy az Ultraman franchise. Tanácsadóként pedig Philippa Boyens, A Gyűrűk Ura-trilógia egykori forgatókönyvírója is becsatlakozott, ami óriási szó, hiszen a hölgy csak és kizárólag olyan projekteket hajlandó elvállalni, amelyek kasszasikert ígérnek. Mivel nem élőszereplős filmről van szó, ezért a kiválasztott színészek csak a hangjukat kölcsönzik majd a rajzolt karaktereknek. Sokan egyébként Brad Pitt és Leonardo DiCaprio szépen csengő hangjai miatt ülnének be a moziba.

A Gyűrűk Ura: A király visszatér című harmadik részt 2003-ban mutatták be, amelyet később a Hobbit-filmek követtek. Mindkét franchise óriási bevételt hozott a konyhára, így nem is olyan meglepő, hogy a készítők fantáziát láttak egy újabb produkcióban.

Forrás: deadline.com