Barion Pixel Itt az első előzetes a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részéhez – Coloré

Itt az első előzetes a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részéhez

2021. 12. 13.

2022 filmes szempontból a varázsvilág rajongóinak éve lesz, nézzétek csak ezt az előzetest!

Nem elég, hogy jövő év elején érkezik majd a Harry Potter különkiadás az eredeti színészekkel, ma befutott még egy jó hír. „Ha elég jól figyelsz, a múlt súg neked valamit.” – kezdődik Albus Dumbledore szavaival a film előzetese, mely néhány órája jelent meg a Warner Bros. Youtube-csatornáján. A Harry Potter világában játszódó mozik harmadik részében nemcsak Roxfortba, hanem a mellette található Roxmortsba is ellátogatunk, feltűnik jó pár újabb, a regényekből már ismert karakter, és Jacob abban a megtiszteltetésben részesül, hogy mugli létére varázspálcát kap. Nézzétek meg ti is a beszédes „Dumbledore titkai” alcímet viselő film előzetesét:

Nem volt botránytól mentes a film forgatása, hiszen a volt felesége által hamisan erőszakkal vádolt Johnny Deppet a stúdió leváltotta, így többé nem őt láthatjuk majd Dumbledore nemezisének, Gellert Grindewaldnak a bőrébe bújni. Helyette az a Mads Mikkelsen lépett, akit Hannibálként ismerhetett meg a nagyközönség. Az előzetes alapján igen jó választás volt, még ha nem is repesünk a döntés miatt, de a színész kvalitásaihoz kétség sem fér.

A látványos előzetes mindenképp lenyűgöző, mágikus csatákban gazdag filmet ígér, mely jövő áprilisban érkezik majd a mozikba, és visszatér benne többek között Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Katherine Waterston és Callum Turner is.

Borítókép forrása: Youtube