Mindenki erre várt: megérkezett az első ízelítő a Harry Potter különkiadásából!

Nemrég derült ki, hogy a Jóbarátok után a Harry Potter stábja is készül egy reunionra a 20. évforduló alkalmából, amelynek első teaser videója végre elérhető.

A különkiadásban Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson is csatlakozik a többi nagyra becsült szereplőhöz – akikkel együtt dolgoztak a franchise 8 részében -, azért, hogy mélyinterjúkon és sosem látott felvételeken keresztül emlékezzenek vissza a 20 évvel ezelőtti indulásra, a sikerre és a mesés emlékekre.

'harry Potter Und Die Kammer Des Schreckens' By Chris Columbus, Gb, 2002.
Forrás: Northfoto

A nem mindennapi rész a „Visszatérés Roxfortba” címet kapta, amely szó szerint egy nosztalgikus utazásra hívja a regények és azok filmadaptációinak rajongóit, hogy újra átéljék a két évtizede bemutatott első rész, a Bölcsek köve premierjének varázslatos érzését.

A találkozó január elsején fog debütálni a HBO Max csatornáján, amelyben a három főszereplő mellett olyan színészek is visszatérnek, mint Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Matthew Lewis, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch és Ian Hart.

A Harry Potter franchise utolsó része óta sajnos 11 egykori szereplő hunyt el, akikről szintén szó fog esni a reunionban, ahogy arról is, hogy mi történt a többiekkel a forgatások után.

Forrás: deadline.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

100 km/h-t meghaladó széllökésekre készülhetünk