Élőszereplős Harry Potter-sorozat van készülőben

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor bizony érkezik a Harry Potter-széria, méghozzá élőszereplős változatban.

Borítókép forrása: YouTube

Azt ugyan biztosan lehet tudni, hogy a HBO Max streaming csatornájára tervezik a nagy debütálást, ám ezen kívül még azt sem árulták el, hogy a Varázsvilág mely eseményeihez lesz köthető a történet, illetve szeretnének-e néhány egykori szereplőt visszahozni.

Az előkészületek még nagyon az elején tartanak, mivel a legjobb írókat és ötleteket akarják egy kalap alá hozni a produkcióhoz. De már maga a széria gondolata is felvillanyozta a rajongókat, amelynek köszönhetően rögtön elkezdődtek a találgatások, hogy kiket látnának szívesen a sorozat főszereplőiként és mikor lesz látható legkorábban. Annak idején több, mint 7 milliárd dollárt hoztak a filmek a konyhára. Ezzel pedig minden idők legsikeresebb és legnyereségesebb alkotásaiként tartják őket számon.

Üröm az örömben, hogy eddig mind a 10 filmnél, így a készülő sorozatnál is Rowling adhat zöld lámpát a felhasználásra. Sokak szerint az írónő biztos belemegy, hiszen a körülötte kialakult botrány miatt szeretné visszaépíteni a megcsappant rajongótáborát.

Forrás: Hollywoodreporter

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Muse, Sum 41 és The Killers – világsztárok a VOLT Fesztivál első fellépői között