Barion Pixel Ki mondta, hogy párban nem lehet társasozni? (X) – Coloré

Ki mondta, hogy párban nem lehet társasozni? (X)

2024. 07. 13.

A társasjátékokról mindig a csapatjátékok, vicces vetélkedők jutnak eszünkbe, pedig ma már számos, párban játszható izgalmas táblás és kártyajáték közül válogathatunk, ha szerelmünkkel, szobatársunkkal keresünk szórakozást.

És a párkapcsolatoknak is jót tesz, ha időnként új kihívásokkal találjuk szembe magunkat, játékos keretek között ismerhetjük meg még jobban egymást.

Egy kapcsolat elején az újdonság keresése lehet izgalmas a játékok révén, egy hosszabb ideje fennálló viszonyban, legyen az szerelmi, baráti vagy családi, a másikra való rácsodálkozás miatt. És nem árt néha kilépni a mindennapok mókuskerekéből, a megszokott szerepekből, és valami új, közös időtöltést találni. Miért ne lehetne ilyen a társasjátékozás? Rengeteg ötletből válogathatsz, a Reflexshop kártyajátékokat és más izgalmas gémeket kínál pároknak, családi és baráti társaságoknak, de akár olyanokat is találhatsz náluk, amelyeket egyedül játszhatsz.

Szakítsatok időt egymásra!

A rohanó hétköznapokban kevés idő marad a kapcsolatok ápolására, fáradtan gyakran szavazunk az esti sorozatnézésre, azonban ha ez gyakori, nincs jó hatással a jövőre nézve. Érdemes közös aktív időtöltést találni, hogy kapcsolódni tudjatok egymáshoz, fejlődhessetek egymás mellett. A sportok nagyszerűek, de ha abban nem tudtok megegyezni, van olyan szórakozás, ami bárhol játszható, és garantáltan mosolyt csal az arcotokra. Persze, ha nem áll szilárd alapokon a viszonyotok, akár plusz konfliktusforrás is lehet, de arra is megtanít, hogy türelemmel, megértéssel forduljatok a másikhoz.

A társasozás napjainkban ismét nagy divat, hiszen hasznosan lehet eltölteni vele a szabadidőt, nincs nagy anyagierőforrás-igénye, akár otthon vagy egy nyaralás, vonatút alatt is játszható. Ráadásul számtalan változata van, így biztosan megtaláljátok a kedvenceiteket.

Új kihívások, fejlődés

Nem kell ahhoz párkapcsolati szakértőnek lenni, hogy tudjuk, a minőségi együtt töltött idő erősíti a kapcsolódást, a hasznontalanul, közös élmények nélküli pedig romboló hatású. Egy játék nagyszerű lehet a kommunikáció fejlesztésére, felpezsdítheti a kötődést. Ne féljetek megismerni a másik új arcát, főleg, ha azt szabályok mentén tehetitek. Nem igényel sok időt, és ha hozzászoktok, várni fogjátok a napját.

A játék pozitív hatásait ma már senki nem vonja kétségbe, számos kutatás támasztja alá, a szakemberek is hangsúlyozzák a fontosságát. Aki játékos tud maradni, az nem öregszik meg, így “anti-aging eszközként” is nagyszerű lehet.

Aktív élet társasjátékokkal

Motiváljon, hogy új dolgokat ismerhetsz meg a másikban, felfedezheted egy eddig még nem ismert énjét, és ki tudja, talán még a kapcsolat felfrissítésére is használható, újra értékelni tudod a másikban azt, ami természetessé vált az évek során.

Ha rákaptok az ízére, és rendszeressé válik köztetek, mivel izgalmasnak találjátok, biztosan sokat beszéltek majd a barátaitoknak róla, és előbb-utóbb bevonjátok őket is a társasjátékokba. Engedjétek meg magatoknak, hogy újra gyerekek lehessetek!