Barion Pixel Anya futtatja a kisfiát -jön az év botránysorozatának a befejező része: Mary & George, Julianne Moore és Nicholas Galitzine főszereplésével – Coloré

Anya futtatja a kisfiát -jön az év botránysorozatának a befejező része: Mary & George, Julianne Moore és Nicholas Galitzine főszereplésével

2024. 04. 15.

A SkyShowtime-on hetek óta hatalmass sikerrel fut a Mary & George történelmi pszichodráma-minisorozat, aminek most pénteken érkezik a befejező része. A botránysorozat főszereplői az Oscar- és BAFTA-díjas Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven), Nicholas Galitzine (Cinderella, Purple Hearts) és Tony Curran (Mayflies, Your Honour).  

A valós történelmi események alapján készült minisorozat fülledt és erotikus – kizárólag a SkyShowtime-on

Ebben a kosztümös történelmi pszichodrámában Julianne Moore alakítja a kezdetben szerény, ám igencsak ambiciózus Mary Villiers szerepét, aki másodszülött fiát, George-ot (Nicholas Galitzine) arra nevelte, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt (Tony Curran), és teljhatalmú királyi szeretőjévé váljon.

Mary And George
forrás: SkyShowtime, Mary And George

Noha mindig Mary volt a legokosabb ember a társaságban, sosem tudta igazán kibontakoztatni a képességeit, mígnem felismerte, hogy a király mohó étvágyában a finom borok, a jó társaság és a jóvágású férfiak iránt hatalmas lehetőség rejlik. A király becserkészésére szőtt fondorlatos terv kulcsfigurája a fia, az ártatlanul jóképű és karizmatikus George lett. Mary és George vérlázító cselszövések és csábítások révén a királyi udvar megkerülhetetlen alakjai és Anglia legbefolyásosabb családja lesznek. Ahogy azonban George hatalma növekszik, édesanyjával való kapcsolata egyre feszültebbé válik. George-nak be kell bizonyítania önmagának, hogy több pusztán egy jóképű férfinál. Be akarja magát írni a történelembe, és fütyül rá, hogy ez mivel jár.

Mary And George
forrás: SkyShowtime, Mary And George

A Mary & George című sorozatot a Hera Pictures a Sky Studios stúdióval együttműködésben készítette. A sorozatot D.C.  Moore (Killing Eve, Temple) írta Benjamin Wolley ismeretterjesztő könyve, a The King’s Assassin alapján. A sorozatot a Hera Pictures vezető producere, Liza Marshall mellett D.C. Moore, Oliver Hermanus és Julianne Moore jegyzi. Hermanus (Living, Moffie) egyben a sorozat főrendezője is. Sam Hoyle a Sky Studios vezető producereként működik közre.

Mary & George
forrás: SkyShowtime, Mary & George