Barion Pixel Itt a Feláldozhatók 4. része, a Feláldozh4tók – Mutatjuk az előzetest! – Coloré

Itt a Feláldozhatók 4. része, a Feláldozh4tók – Mutatjuk az előzetest!

2023. 08. 08.

Hamarosan a mozikba érkezik a Feláldozhatók negyedik része, azaz a Feláldozh4tók. Megmutatjuk az előzetest, és azt is leleplezzük, hogy kik szerepelnek benne!

A Feláldozhatók első része hatalmasat robbant, hiszen hatalmas sztárok mozgatták meg benne izmaikat. Bár a kritikusok nem voltak oda érte, vitathatatlan, hogy nincs másik film, amiben ennyi szupersztárt láthatunk egy rakáson – kivéve talán a Feláldozhatók második részét, amiben feltűnik Chuck Norris is, aki már csak azért nem feláldozható, mert ő Chuck Norris, akit megmart egy királykobra, s öt gyötrelmes nap után a kobra kimúlt.

Feláldozhatók – A negyedik rész

A Feláldozh4tók címet kapott filmet szeptember 22-én mutatják be a mozik, és a szinkron rajongói örülhetnek, hiszen a jelek szerint Gáti Oszkár ismét szinkronizálja Sylvester Stallonét, Epres Attila pedig már-már olyan rutinnal szólaltatja meg Jason Stathamet, mintha a reggeli kávéját inná.

Bár a film bizonyosan tartogat meglepetéseket, az előzetes szerint Dolph Lundgren, Randy Couture és 50 Cent fog feltűnni. Bár sokan visszavárták, Arnold Schwarzenegger nem tér vissza, és egy interjúban el is mondta, miért:

Készen van, és én nem vagyok benne. Azt mondtam (Sylvesternek): tudod mit, ezt már megcsináltuk, és én kiszálltam belőle. És ő ezt tényleg megértette. Szívességből csináltam az első részt Sly-nak. Egy szombati napon, két órán keresztül gyorsan leforgattam egy templomban Bruce Willis-szel. Sly azt mondta: ,,Ó, megcsinálnád az Expendables 2-t?”, és egy hétvégén megcsináltam. Aztán kibővítették az Expendables 3-ra. És ennyi volt. Egyszer majd csinálunk valamit együtt.

A Terminátor nem tér vissza a Feláldozhatók negyedik részében / Kép forrása: TPG / Getty Images
A Terminátor nem tér vissza a Feláldozhatók negyedik részében / Kép forrása: TPG / Getty Images

Mindennek ellenére izgalmas mozi várható, hiszen új fegyverek, új verekedési stílusok és technikák lesznek. Ami a legvalószínűbb azonban, hogy Sylvester Stallone ebben a filmben átadja a stafétát Jason Stathamnek.

Vajon így lesz? Szeptemberben kiderül!

Forrás: Expendables Movie.

Nyitókép forrása: Getty Images