Barion Pixel Mutatjuk mikor érkezik Fejős Éva legújabb könyve: Erről szól a legújabb szerelmi története – Coloré

Mutatjuk mikor érkezik Fejős Éva legújabb könyve: Erről szól a legújabb szerelmi története

2024. 05. 17.

Mindegy, hogy a nyarat hol töltöd, az olvasás remek időtöltés lehet a kertben, erkélyen ücsörögve és a strandon vagy a tengerparton heverészve is egy jó könyv társaságában. Jön Fejős Éva új könyve.

Még kicsit várni kell arra, hogy kezünkbe vegyük az új könyvet, de már lehet dörzsölgetni a tenyeret és előrendelni.

Fejős Éva új könyve kiváló nyári olvasmány lehet

Érkezik az írónő új regénye Meghalni érted címmel – tudatja saját közösségi oldalán. Még csak előrendelhető státuszban van a könyv, előreláthatólag június második felében vásárolható meg.

Érdemes azonban már most lecsapni rá (megteheted az írónő webshopjában), mert kedvezménnyel lehet így hozzájutni.

Fejős Éva
Kép forrása: TV2

Miről szól az új könyv?

Fehér Roland gyilkossági sztárnyomozó, egyébként a saját TikTok csatornájának a sztárja, több százezres követőtáborral. Egy dunai hajón él, motorral jár, zűrzavaros a magánélete, de egyet tud: elköteleződni nem akar. Harminchat évesen már sok tapasztalata van barátnőkkel, egyéjszakás kalandokkal, és ez meg is felel számára. Mígnem találkozik Inezzel, a huszonéves influenszerrel. A kaland az kaland, azonban Roland arra eszmél, hogy Inez üldözi őt, ezért már a telefont sem veszi föl neki.

Aztán Inez egyik este részt vesz egy thai utazási iroda budapesti partiján, ahol egy spirituális masszőr kezelése különös hatást gyakorol rá, Roland pedig a húgával programozik – és a férfi másnap reggel egy női testben ébred. Nem is akármilyen nő testében, hanem egy thai örömlányéban, a huahini, párás forróságban, egy piac feletti, szűk lakás galériáján. 

Mindeközben a nyugdíjas Ida Debrecenben elképesztő hírt kap a Thaiföldön élő fiától: mivel a felesége is állást kapott, az asszonyt szeretnék kiköltöztetni magukhoz, hogy az unokáit pátyolgassa. Ida még sosem járt külföldön, első reakciója tehát az, hogy visszautasítja még az utazás gondolatát is.

Inez megnyer egy thaiföldi utat a partin…

Mi köti össze a három embert? Milyen az a titokzatos utazás, ami mindent és mindenkit megváltoztat?

Birtokolhatja-e valaki más testét? Mégis, kié ez a test? És kié a szív?

Utazás, izgalom, egy csipetnyi misztikum, szerelem és barátság.

Ez a Meghalni érted.

Fejős Éva új regényét biztosan imádni fogod!

A könyv, amit nem tudsz letenni!

Nyitókép forrása: RTL, Forrás: erawan.hu