Barion Pixel Kiderült, mikor érkezik Szentesi Éva új könyve: Mutatjuk miről szól a sztáríró legújabb regénye! – Coloré

Kiderült, mikor érkezik Szentesi Éva új könyve: Mutatjuk miről szól a sztáríró legújabb regénye!

2024. 05. 12.

Újabb könyvvel érkezik Szentesi Éva. Az írónő legújabb, már most sikergyanús regényének a címe: A mai naphoz nincsenek emlékeim. A megjelenésre már nem is kell sokat várni, Éva könyve május 22-től megvásárolható lesz bárki számára.

Szentesi Eva Iro Rak Edesanyja Halala Gyogyulas Terapia Image 968b367672c36931dbffd38a1fd8
Szentesi Éva, RTL

Miről szól Szentesi Éva legújabb könyve?

Te is olyan vagy, aki a repülőn a szárnyat fotózza a felhők fölött?
– Soha nem ülök a szárnyak mögött.

Szentesi Éva új kötetének főhőse képzeletben repülőre száll, hogy fentről vizsgálhassa önmagát, a testét, az életét. A testi és a lelki traumák utáni létezést, az őt körülvevő világot, a véletlenek összefüggéseit (amelyek csak messziről tűnnek véletlennek). Hogy milyen a viszonya a férfival, akivel él abban a sokféle vonatkozásban, ami az újrakezdést jelenti.

9789635723966
Forrás: Openbook

Ahogy a mozaikszerű gondolatok összeállnak, kirajzolódnak egy olyan nő körvonalai, akin a közösségi média, a közvélemény elvárásai ejtenek sebet, sokkal nagyobbat, mint az egykori drasztikus műtéti beavatkozások. Mert mi marad nekünk, ha mindent megosztunk magunkról?


Felsejlik ezzel párhuzamosan korunk is, amelyben szinte minden pusztulásra ítéltetett, de ezt nem veszi észre senki – még főszereplőnk is csak az új niacinamidos krémet reklámozza, miközben darabokra hullik a civilizáció.