Barion Pixel A 65 éves Náray Tamás visszatér: Mutatjuk mikor érkezik a Barbara című könyvsorozatának legújabb része – Coloré

A 65 éves Náray Tamás visszatér: Mutatjuk mikor érkezik a Barbara című könyvsorozatának legújabb része

2024. 04. 13.

Jó hírünk van Náray Tamás rajongóinak; a népszerű divatguru-író ugyanis hamarosan újabb könnyvel érkezik; a példátlan népszerűségnek örvendő Barbara-sorozatának harmadik része, a Barbara – Az esély című kiadvány ugyanis május 21-én debütál.

Naray T

Mivel érkezik Náray Tamás?

A leírás szerint:

„Soha életemben nem voltam még semmiben annyira biztos, mint most abban, hogy ezt akarom. És ha esélyt adsz nekem, egész életemben azon leszek, hogy bebizonyítsam, helyesen döntöttél! Szeretlek, Barbara. Kijelentő módban. Nemcsak azért, amilyen vagy, hanem amilyenné válhatok melletted.”

10286677 3

Vajon hány alkalommal kapunk esélyt az élettől az újrakezdésre? Hol van az emberi tűrőképesség határa? Mennyi szenvedést vagyunk képesek elviselni, hányszor tudunk újra meg újra talpra állni?
Barbara Sobol túléli a világháborút, ám családja megtizedelődik, súlyos tragédiák árnyékolják be az életét. A következő évtizedek sem hoznak megkönnyebbülést, bujkálás, internálás, méltatlan munka vár rá, míg imádott kislánya, Krisztina tőle távol, a nagyszülőkkel nevelkedik. A szeretet és az élni akarás azonban kimeríthetetlen erőforrás, és az élet mindig igent mond a folytatásra…

Náray Tamás lenyűgöző, korszakokon és országokon átívelő családregénye a záróakkordjaihoz ér, a több szálon és idősíkon futó történet magával ragadó panorámaképpé áll össze, amely minden részletében azt tükrözi, hogy a holnap reménye és az újrakezdés csodája mindörökké megmaradnak.

Forrás: Libri