Barion Pixel Botrány a Netflix sikersorozata körül: A Szarvasbébi igazi zaklatója kiakadt a sorozatra – Coloré

Botrány a Netflix sikersorozata körül: A Szarvasbébi igazi zaklatója kiakadt a sorozatra

2024. 05. 10.

A Szarvasbébi című, állítólag igaz történeten alapuló sorozat hatalmas sikerrel fut a Netflixen, de a széria miatt sokan támadják az állítólagos valódi Martha-t, aki egyébként tagadja, hogy bárkit is zaklatott volna és jogi lépéseket fontolgat jó hírneve megsértése miatt.

960x0

A nő – akinek Fiona Harvey a valódi neve – nemrég megszólalt a Daily Record című skót napilapban és azt mondta, hogy a sorozat történetével ellentétben ő nem volt börtönben, és hozzátette: be akarja perelni a streaming szolgáltatót és a film készítőit.

Screenshot 2024 04 27 At 10.26.42

„Ez mind kitaláció és túlzás. Soha nem voltak távoltartási végzések, tiltó végzések vagy korlátozások. Egyszerűen ki van zárva. Sosem keresett a rendőrség egyik ilyen dolog miatt sem. Ez egy hatalmas baromság. Nincs pénzem, de tökéletesen alkalmas ügyvéd vagyok, úgyhogy magamat fogom képviselni.”

Baby Reindeer Alleged Stalker Threatens Legal Action Over Netflix Show 1

A nő elmondta azt is, hogy halálos fenyegetéseket kapott a műsor miatt és úgy érzi, hogy ebben az ügyben ő az áldozat, nem Richard Gadd. Azt is elmondta, hogy soha nem követte Gaddet, és tizenkét éve nem is látta a komikust.