Barion Pixel Meryl Streeppel és Emily Blunttal tér vissza Az ördög Pradát visel – Mutatjuk a részleteket! – Coloré

Meryl Streeppel és Emily Blunttal tér vissza Az ördög Pradát visel – Mutatjuk a részleteket!

2024. 07. 13.

Készül Az ördög Pradát visel második része.

A 2006-os sikerfilm, Az ördög Pradát visel ismét meghódítja a mozikat, mégpedig Merly Streep és Emily Blunt főszereplésével. Az eredeti film forgatókönyvírója, Aline Brosh McKenna jelenleg is tárgyalásokat folytat a következő részről, aminek története egyelőre csak körvonalakban ismert, ám úgy tudni, hogy Mirande Priestly életét követi, aki a hagyományos magazinkiadás hanyatlása közepette próbálja navigálni karrierjét. Ekkor találkozik Emily Blunt karakterével, aki immáron egy luxuscsoport nagyhatalmú vezetője, és olyan reklámfelületekkel rendelkezik, aminek Mirandának nagy szüksége van.

Az ördög Pradát visel 2.

A Lauren Weisberger 2003-as regényéből készült első rész valós pontokat is hordozhat, ugyanis az írónő az amerikai Vogue szerkesztőjének, Anna Wintournak volt a személyi asszisztense. A regényből készült film több mint 325 millió dollárt hozott világszerte, míg Meryl Streep a legjobb vígjátéki színésznőnek járó Golden Globe-ot vihette haza, valamint egy Oscar-jelölést is bezsebelt.

Az ördög Pradát visel második részének forgatókönyve már készül / Kép forrása: Imdb
Az ördög Pradát visel második részének forgatókönyve már készül / Kép forrása: Imdb

A rajongók lassan húsz éve várják a folytatást, és az alkotók éppúgy élvezték a forgatást. Mint Emily Blunt elmondta, nem tudták, hogy ekkora siker lesz, de ez a film volt az, ami megváltoztatta az életét.

A folytatás mellett Az ördög Pradát visel színpadi változatán is dolgoznak, ugyanis musical formájában fog a nézők elé kerülni, melyben Vanessa Williams játssza a rettegett Mirandát. A produkció zenéjét Elton John írta, így igencsak emlékezetes dallamokat várhatunk a musicaltől.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Imdb

/szelavi/kultura/az-ordog-pradat-visel-2-2/