Barion Pixel 3 női grafikus, akit érdemes követned Instagramon – Coloré

3 női grafikus, akit érdemes követned Instagramon

2021. 01. 25.

Az Instagramot böngészve belebotolhatunk számos tehetséges művész rajzaiba és fotóiba. Az alábbiakban olyan fiókokat hoztunk nektek, melyek nincsenek túlgondolva, nem hordoznak rettenetesen mély mondanivalót, hanem az emberek (esetenként megszemélyesített állatok) apró, mindennapi dolgairól, szokásairól, párkapcsolatairól szólnak – épp ezért nagyszerűek.

Catana – @catanacomics

Catana Chetwynd egy amerikai karikaturista, és a Catana Comics instagram-fiók kezelője, ahová róla és vőlegényéről szóló miniképregényeket tölt fel. Hárommilliós követőtáborával heti rendszerességgel osztja meg újabb és újabb, a párkapcsolati életről szóló alkotásait, melyekben szinte minden szerelmes magára ismerhet.

Liz Climo – @lizclimo

A kaliforniai Liz kisállat-ábrázolásairól és szívmelengető, két kockából álló minitörténeteiről ismert, melyekben mindig van egy kis csattanó vagy csavar.

Sarah Andersen – @sarahandersencomics

Mindenki bénázik, vannak vicces szokásai és megmagyarázhatatlan dolgai, még ha sokan ezt nem is vallják be maguknak/másoknak. Sarah képregényei pontosan azokat az eseteket, ciki sztorikat, apró mozzanatokat dolgozzák fel, amelyek valószínűleg minden ember életében jelen vannak. Azért szeretjük annyira nézegetni a rajzait, mert magunkra ismerhetünk benne, és kortól vagy nemtől függetlenül rávághatjuk, hogy „Hát ez totál én vagyok!”.

Borítókép forrása: YouTube