Barion Pixel Felnézünk rájuk, tanulunk tőlük, nevetünk velük – 5 momfluencer, avagy ők a legjobb fej anyák az Instagramon – Coloré

Felnézünk rájuk, tanulunk tőlük, nevetünk velük – 5 momfluencer, avagy ők a legjobb fej anyák az Instagramon

2024. 05. 24.

Napjaink legismertebb anyahősei a momfluencerek, vagyis anyák, akik influenszerek, és hatalmas követőtáboruknak beszélnek az anyaság szépségeiről és nehézségeiről.

Egyes esetekben szinte társadalmi munka, amit a momfluencerek végeznek, hiszen sok erőt adnak a gyakran elszigetelődő, kétségek és önhibáztatási hullámok között őrlődő anyatársaiknak és számos, a várandósságot, szülést, gyermekágyat és anyaságot övező tabu megdöntésében is szerepet vállalnak. Nem mellesleg kiváló tartalomgyártók remek humorral – őket követni egyáltalán nem csak anyaként érdemes.

Az kedvenc 5 momfluencerünk

1. Lauren Agans

Négy gyerek mellett Lauren Agansnek sem nagyon lehet ideje unatkozni, és főállású anyaként biztosan akadna kihívás, amiről panaszkodhatna, de szó sincs ilyesmiről: az Észak-Karolinában élő anya remek humorral van megáldva, amellett, hogy profi tartalomgyártó, így aztán garantáltan nevetünk szinte minden posztján. Végső soron pedig nem tudjuk nem kedvelni őt.