Barion Pixel Ezek miatt megyünk moziba 2024-ben – 10 film, amit a legjobban várunk – Coloré

Ezek miatt megyünk moziba 2024-ben – 10 film, amit a legjobban várunk

2024. 01. 02.

2024. megannyi új filmet tartogat; összegyűjtöttük a legjobban vártakat!

Minden évben vannak filmek, amikre érdemes várni, és 2024-ben sincs ez másképp! Meglepetések, és régóta halogatott filmek kerülnek a mozikba, így akár most beírhatjuk a naptárunkba, hogy mikor látogatunk be egy filmszínházba!

2024 várva várt filmjei

Bár a január új filmek nélkül telik el, februártól indul a menet, s az alábbi listából ki is derül, hogy pontosan mik is kerülnek a mozikba! Az amerikai bemutatók dátuma már ismert, és várhatóan a magyar is nem sokkal rá várható.

Madame Web (február 14.)

A Marvel Univerzum újabb filmje a Madame Web, amiben Dakota Johnson és Sydney Sweeney szövik a történet kusza szálait. A látnok és pártfogoltja kalandjait nézhetjük majd S.J. Clarkson rendezésében.

Dűne: Második rész (március 1.)

A többek közt Magyarországon forgatott Dűne második része olyan színészeket vonultat fel, mint Timothée Chalamet, Zendaya és Christopher Walken. A csodás díszleteket és jelmezeket kitűnő játékkal egészítik ki a színészek, a várható siker pedig természetesen köszönhető a rendezőnek, Denis Villeneuve-nek is.

Mickey 17 (március 29.)

Az Élősködők című film rendezője, az Oscar-díjas Bong Joon ült ismét a rendezői székbe annak érdekében, hogy létrejöjjön a Mickey 17. A barátnőjét nemrégiben eljegyző Robert Pattinson játssza a főszereplőt, aki egy halálos küldetésen járó űrutazót formál meg. Természetesen segítsége is van, többek közt Mark Ruffalo és Toni Collette személyében.

Challengers (április 26.)

A Dűne második részéhez hasonlóan a Challengers-ben is láthatjuk Zendayát, aki ezúttal egy teniszezőt alakít. A filmben szerephez jut a sport szeretete és valamelyest a romantika egy bizonyos formája is.

Mad Max Furiosa (május 24.)

A május végén érkező Mad Max Furiosa a Mad Max – A harag útja előzményfilmje lesz, aminek középpontjában Anya Taylor Joy áll, mint a jövőbeli háborús kapitány fiatalabb verziója.

Beetlejuice 2 (szeptember 6.)

Egy nyári szünet után érkezik a Beetlejuice második része. A Tim Burton rendezte 1988-as film folytatását régóta várják a rajongók, s most újra visszakapják Winona Rydert, Catherine O’Harát és Michael Keatont. Játékukat olyan sztárok egészítik ki, mint Monica Bellucci, Willem Dafoe és Jenna Ortega.

Joker: Folie à Deux (október 4.)

A legutóbbi Joker-film kimagaslóan szerepelt, ugyanis több mint egymilliárd dollárt bevételt hozott. Nem volt hát kérdés, hogy lesz-e második rész, ám meglepő módon musicalnek ígérkezik a film, amiben még Lady Gaga is játszik!

Gladiátor 2 (november 22.)

Ha a Jokerben nem volt elég Joaquin Phoenixből, a Gladiátor második részében is kaphatunk belőle! A 2000-ben bemutatott Gladiátor folytatása ugyanis őt is felvonultatja, éppúgy, mint a Stranger Things-ből ismert Joseph Quinn-t!

Wicked – Első rész (november 27.)

A novembert a Wicked első részévél zárjuk. A nagysikerű musical filmváltozatában feltűnik az énekesnő, Ariana Grande és a nők egy- és jelenkori bálványa, Jeff Goldblum is.

Nosferatu (december 25.)

Friedrich Wilhelm Murnau 1922-es horrorfilmjének újragondolása a Nosferatu. A 19. század elején játszódó történetben a Bill Skarsgård által megformált Orlok gróf borzolja a kedélyeket. A nem kifejezetten karácsonyi film az ünnep első napján kerül a mozikba, és az előzetes alapján bátor az, aki beül rá!

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images