Barion Pixel 20 éve ért véget a Vad angyal – Ez történt a szereplőkkel – Coloré

20 éve ért véget a Vad angyal – Ez történt a szereplőkkel

2021. 11. 15.

Szinte hihetetlen, mégis igaz: húsz év telt el azóta, hogy Milagros és Ivo megtalálták a boldogságot a Vad angyal című sorozatban.

A széria az egész világot meghódította: a valaha volt legnézettebb telenovella lett, ugyanis a világ több, mint száz országában vetítették. A siker Magyarországon sem maradt el: külön kiadvány jelent meg a Vad angyalról, kötetben is kiadták, és a főszerepet játszó Natalia Oreiro is a sorozat segítségével lett befutott énekesnő. Több szappanopera-sztárhoz hasonlóan ő is ellátogatott Magyarországra, ahol több eseményen részt vett: koncertet adott és magyar hangjával, Kiss Virággal is találkozott.

A Vad angyal története valójában Natalia Oreiro fejéből pattant ki. Egy sikertelen szappanopera forgatása után felkereste ötletével Enrique Torres forgatókönyvírót, aki addigra már 19 sikeres sorozat írója volt – többek közt a Magyarországon is bemutatott Celese című sorozaté. Natalia előadta az ötletét, Torres pedig megírta, ebből lett végül a Vad angyal, ami annak idején Magyarországon is megjelent egy könyvsorozat formájában.

Ugyan saját ötlet volt, Natalia Oreiro soha nem gondolta volna, hogy a sorozat sikere Európába is elér. Ő maga is sokszor beleírt a forgatókönyvbe, és az a szabadsága is megvolt, hogy kedvére improvizálhatott. A telenovellát két éven keresztül forgatták, esetenként napi 14 órában.

Ugyan eredetileg 150 részesre tervezték, a nagy sikerre való tekintettel nyújtottak a történeten, így a végén 270 epizódon át élvezhettük a szerelmesek kalandjait.

Az elmúlt húsz évben sok minden történt az egykori szereplőkkel: sokan a mai napig forgatnak, és olyan is van, aki már nincs köztünk.

Natalia Oreiro

A főszereplőt megformáló színésznő ma 44 éves, a Vad angyal óta 35 sorozatban és filmben forgatott, melyek közül négyet jövőre mutatnak be. Ezek közül nálunk a Kachorra – Az ártatlan szökevény és a Te vagy az életem volt látható Magyarországon. Négy lemeze jelent meg. Zeneileg aktív, több előadóval közreműködve alkot. A 2018-as oroszországi Futball Világbajnokság himnuszát ő énekelte, melyben nagy szerepet játszik az, hogy második hazájának tartja az országot. A Vad angyal óta imádja a helyi közönség, így olyan gyakran jár fellépni a vidékre a színésznő, hogy már orosz művészneve is van: Natasha. A Vad angyalból ismert egyik dalt oroszul is elénekelte, melyhez 2014-ben klip is készült, amiben partnere a Vad angyalból ismert Facundo Arana:

Ez év októberében ő és kilencéves kisfia megkapták az orosz állampolgárságot, amiről Instagramon is beszámolt:

Facundo Arana

Ivo Di Carlo megformálója jövőre tölti be 50. életévét. Ez azért is különösen jó hír, mert tinédzser korában még kérdéses volt, megéri-e ezt a kort: 17 évesen nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak nála, amit hosszas kezelések árán győzött le. A Vad angyal világhírűvé tette a német származású színészt. Azóta is több sorozatban volt látható, ám Magyarországon ebből keveset mutattak be. Imádja a zenét, együttesével saját dalokat és feldolgozásokat is játszanak:

Feleségével három gyermeket nevelnek, és mindketten fontosnak tartják, hogy kiálljanak a jó ügyekért. Legutóbb egy véradási kampány keretében biztatták az embereket arra, hogy segítsenek másokon.

Verónica Vieyra

Ivo húgát, Victoriát játszotta a sorozatban, de 2005 óta már nem forgat. A Vad angyal vége felé eltűnt a sorozatból, melynek volt az oka, hogy egy másik szériában kapott szerepet, és ahhoz, hogy el tudjon járni a forgatásokra, nem volt más megoldás, mint hogy idő előtt távozzon a sorozatból. A színésznő 53 éves, két lánya van: 32 és 26 évesek. Instagram-oldala alapján nem fog rajta az idő, ma is úgy ragyog, mint a Vad angyalban:

Segundo Cernadas

A színész a Vad angyal előtt két évvel kezdte karrierjét, úgyhogy viszonylag hamar megkapta Pablo szerepét, ami ismertté tette. 2014-ig számos sorozatban szerepelt, ám azóta családjának szenteli az idejét. Két házasságából három gyermeke született, a legkisebb idén áprilisban. Újabban a politikában is kipróbálja magát, erről Instagram-oldala is tanúskodik.

Gabriela Sari

Milagros egyik legjobb barátnője, Gloria ma egy négyéves kislány édesanyja, de nem hagyott fel a filmezéssel, ráadásul színházban is gyakran játszik.

A Federico Di Carlót alakító Arturo Maly a sorozat után két évvel hunyt el. A heves és határozott természetű nagymama, Lydia Lamaison a forgatáskor 85 éves volt, és 2012-ig élt. Bernardót, a komornyikot Osvaldo Guidi emlékezetes játéka teremtette meg, és ugyan számos főszerepet eljátszott, a színész 2011-ben, 47 évesen saját kezével vetett véget életének.

Nyitókép forrása: Northfoto