Barion Pixel Nem harap a néni: Bikinis fotóval ünnepelte a születésnapját a 60 éves Szulák Andrea – Coloré

Nem harap a néni: Bikinis fotóval ünnepelte a születésnapját a 60 éves Szulák Andrea

2024. 02. 18.

Nő, anya, díva – Szulák Andrea 60 lett!

Ha az „igazi nő” kifejezésre keresnénk rá egy enciklopédiában, nagy eséllyel Szulák Andrea képét találnánk ott. A kortalan díva büszkén vállalja, betöltötte a hatodik X-et, azaz 60 éves lett.

47313533 F36c975427b1e1ea94ecbec3e91be0fa Wm

A sztár nem csak kirobbanó formában van, de bőven éveket, évtizedeket tagadhatna le a korából, amit a rajongóinak a hivatalos oldalán is megmutatott; bikinis fotókkal bizonyította, mennyire boldog és kiegyensúlyozott a bőrében.

60…. Csak egy szám… tele van a lelkem hálával és köszönettel. Megünnepeltük 🎂 #születésnap #szeretet #barátok #család @zanzibar

Nem lassít Szulák Andrea

Bár az énekes-színésznő most pár napot pihen, folyamatosan aktív, sőt sűrűbb a programja, mintsem gondolta. Több mint hat előadásban játszik folyamatosan Budapesten és vidéki nagyvárosokban, miközben rendszeresen koncertezik országszerte. Az idő múlásával azonban ő is tisztában van, ezzel kapcsolatban nemrég nyilatkozott:

Nem tudom, mi lesz később. Idővel el kell majd gondolkodnom, hogyan lehet méltósággal elbúcsúzni a szakmától. A színpadon kívül is van élet. Nagyon bántana, ha a korom vagy a kétségbeesett akarás miatt nevetségessé válnék. Finom eleganciával, diszkréten, lassú léptekkel szeretnék majd visszavonulni – mesélte Szulák a Dankó rádióban.

Miért imádjuk Szulák Andreát?

Őszinteség, humor, tehetség, nőiség – talán ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban jellemezni őt, de inkább beszéljenek helyettünk ezek a felvételek:

Forrás: MTVA