Barion Pixel 3 inspiráló tanács, amit érdemes megfogadni Olivia Colman-től – Coloré

3 inspiráló tanács, amit érdemes megfogadni Olivia Colman-től

2024. 02. 10.

Az Oscar-díjas brit színésznőm Olivia Colman több tucat filmben szerepelt, legutóbb a Wonkában.

Az 50 éves Olivia Colman számos komoly szerepet kapott és adott vissza hitelesen, többek között játszotta II. Erzsébet királynőt A korona című Netflixes sikerszériában. Oscar-díját 2019-ben kapta A kedvenc című filmben nyújtott alakításáért, akkor is arisztokrata szerepben volt látható – Anna királynőként. A vele készült interjúk során sok élet igazságot osztott meg, melyek szerinte eljuttatták a legjobbak közé.

Olivia Colman
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images

Korábban takarítóként dolgoztam, és az időm nagy részét azzal töltöttem, hogy azt képzeltem el, egyszer sztár leszek. Sosem célozhatunk túl messzire, legyenek hatalmas céljaink, és sosincs sem túl korán, sem túl későn, hogy neki lássunk megvalósítani őket.

Nem számít mi voltál korábban. Olivia takarított.

Ha megvan bennünk a vágy, hogy megváltoztassuk a sorsunkat, a szokásainkat és a gondolkodásmódunkat, akkor olyan dolgokat érhetünk el, amelyekről álmodni sem mertünk.

Minden eredményed ünnepeld meg rendesen, de utána folytasd az utad, ne elégedj meg a pillanatnyi sikerekkel.

Olivia Colman, mikor átvette az Oscar-szobrot, könnyek között tisztelgett a forgatási csapat tagjainak, a főszereplő társaknak, ügynökének, a sok segítő és támogató embernek, akik hozzájárultak a film sikeréhez és a családjának is. Sose feledkezzünk meg a csapatról, és becsüljük meg őket!

Legyünk kegyesek a versenytársakkal. Colman szerint bármivel is foglalkozzunk, a versenytársaknak helye van és nem szabad tiszteletlenül vagy lenézően bánni velük. Amikor elorozta Glenn Close elől a díjat, bocsánatot kért, és elmondta, a színésznő milyen inspiráló számára.

Forrás: Maria Moratti/Contigo/Getty Images