Barion Pixel Travis Kelce-t nem csapta meg a Taylor Swifttel jött hírnév – Coloré

Travis Kelce-t nem csapta meg a Taylor Swifttel jött hírnév

2024. 01. 25.

Taylor Swift nevét nem kell bemutatni és most már általa Travis Kelce is egyre ismertebbé válik, de ez nem száll a fejébe.

Travis Kelce neve semmit nem mondana a magyar olvasóknak. Vagyis szinte biztosan semmit. Ő ugyanis egy amerikaifutball-játékos, amely hazánkban nem is igazán kedvelt játék. A neve attól vált híressé, hogy a párja egy világsztár; Taylor Swift szívét rabolta el a sportoló.

Travis Kelce megmaradt ugyanannak

A People magazinnak most egy játékostársa, Patrick Mahomes mondta el, hogy a hirtelen jött hírnév sem vette el Kelce eszét.

A Kansas City Chiefs hátvédje, Mahomes azt is elárulta, hogy csapattársa nem szállt el attól, hogy barátnője miatt nagyobb figyelem övezi.

Travis mindig is Travis volt. Még mindig végig fog menni a stadionon, és minden egyes emberrel úgy bánik, mintha a legjobb barátja lenne. És minden egyes nap ilyen lesz az öltözőben.

Travis Kelce
Amikor Taylor Swift drukkol / Kép forrása: Boston Globe / Contributor / Getty Images

Taylor Swift feltűnik szerelme és annak csapatának támogatása érdekében a mérkőzéseken is. Erről is mesélt Mahomes. 

Amikor először kezdett a sportoló a popsztárral randizni, akkor igyekeztek őket magukra hagyni, hogy a kapcsolatuk fejlődhessen. Aztán elkezdte magával hozni Taylort, és rájött, hogy milyen klassz ember…

Nyitókép forrása: Al Bello / Staff / Getty Images