Barion Pixel Sztárbabák, akik 2023-ban látták meg a napvilágot – Coloré

Sztárbabák, akik 2023-ban látták meg a napvilágot

2023. 12. 31.

Idén bőségesen jutott gyermekáldás a külföldi és a hazai sztárvilágban is. Lássuk kik azok, akik babaillatban töltötték 2023-mat.

Egy kisbaba érkezése mindig csodálatos dolog. Idén több hazai és külföldi híresség is megtapasztalhatta az élet legnagyobb örömét. Vannak, akiket 2023 tett szülővé, másoknak pedig megérkezett  a vára várt kistesó.

Hosszú Katinka

Az olimpiai bajnok úszónő augusztusban adott életet gyönyörű kislányának, aki a Kamília nevet kapta.

Puskás-Dallos Bogi és Peti

Bogi és Peti 2019-ben a X-fakrot forgatása alatt találtak egymásra, azóta férj és feleség. Idén pedig megszületett csodálatos kisfiúk Ábel.

Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő és G.w.M. kapcsolata egy igazi tündérmese. A két gyermekes anyuka tavasszal adott életet harmadik, immár a rapperrel első közös gyermeküknek. A kis Amara olyan gyönyörű, mint az anyukája.

Vasvári Vivien

Edinához hasonlóan Vivien is a harmadik gyermekének adott életet. A apróság a Colin nevet kapta.

Robert de Niro

A 80 éves színész idén hetedszerre élhette át az édesapák büszkeségét. Hiszen április elején kislánya született, amit sokáig ugyan próbált titokban tartani, de hamar kiderült, hogy egy újabb csöppséggel bővült a boldog család.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni

Zita és Gianni első gyermeke két évvel ezelőtt született, idén pedig megérkezett a várva várt kistesó. A baba márciusban látta meg a napvilágot és a Gregorio Ádám nevet kapta.

Paris Hilton
Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton első kisfia a Phoenix nevet kapta és az sem titok, hogy béranyától született.

Dér Heni

Az énekesnő egy forró nyári napon adott életet második gyermekének, Blankának.

Békefi Viki és Feng Ya Ou

Az énekes szerelmespár boldogsága nem is lehetne nagyobb. Kislányuk Mei Liza érkezése tette teljessé az életüket, akinek megszületését egy közös duettel jelentették be.

Stohl Luca

A műsorvezető babája május harmadikán érkezett a szülők és nagyszülők nagy örömére. Szülei a Róza nevet választották neki.

Nyitókép forrása: Getty Images