Barion Pixel Megérkeztek az első fotók a 79 éves Robert De Niro kisbabájáról – Coloré

Megérkeztek az első fotók a 79 éves Robert De Niro kisbabájáról

2023. 07. 14.

Egy tévéműsorban mutatkozott be Robert De Niro pár hónapos babája, Gia Virginia.

Robert De Niróról nemrég derült ki, hogy 79 éves korában született meg legkisebb gyermeke, a kis Gia Virginia. Most a színész barátnője, Tiffany Chen a televízióban osztotta meg szülés utáni nehézségeinek történetét, és magát a babát is megmutatta.

Az áprilisban született kisbaba a CBS Mornings műsorvezetőjének, Gayle Kingnek a karjaiban, egy fodros ruhát viselve, anyukája mellett gügyögött, és mindenki elolvadt tőle. A 45 éves színésznő a veterán színész első interjúját adta kislánya születése óta.

Robert De Niro, az idős apuka

A baba édesanyja, Tiffany Chen a műsorban elárulta, hogy a szülés után lebénult az arca. Mint az orvosok megállapították, úgynevezett Bell-bénulása volt, ami néha előfordulhat, mint a szülést kísérő komplikáció. Mint mondta, a tüneteket egy héttel a szülés után kezdte érzékelni: ,,olyan volt, mintha minden elkezdett volna magától leesni. Mintha az arcom magától összeolvadt volna.”

Robert De Niro párhónapos kislánya, a kis Gia Virginia / Kép forrása: CBS Photo Archive /  Getty Images
Robert De Niro pár hónapos kislánya, a kis Gia Virginia / Kép forrása: CBS Photo Archive / Getty Images

A Bell-bénulás egy olyan neurológiai állapot, amelyben az arc egyik oldala vagy egyes részei lebénulnak. Ennek oka, hogy az arcizmokat irányító idegek egyike nem működik megfelelően, vagy megsérül. Tiffany, aki fitneszoktatóként tevékenykedik a színészhez fűződő kapcsolatáról is mesélt, és arról is beszélt, milyen támogatást kapott társától az egészségügyi küzdelmei során. Mint mondta, Robert De Niro még akkor is szépnek találta, amikor le volt bénulva az arca, sőt, még viccelődőtt is: ,,talán egy kicsit szigorúbbnak tűnsz” – mondta Tiffany-nak.

Az edző a császármetszés során éles fájdalmat észlelt, majd észrevette, hogy megereszkedett az arca. Rögtön kórházba került, mert beszéde nehézkes volt, így nagyon aggódtak amiatt, hogy valami komolyabb gond lehet. Ami még nehezebbé tette a helyzetet, hogy nem tudta úgy dédelgetni az újszülött Gia-t, ahogy szerette volna, és még puszit sem tudott adni neki. Félt, hogy az állapot maradandó, de szerencsére az orvosok segítettek a bajban.

Forrás: Hello!

Nyitókép forrása: Getty Images