Barion Pixel Szabó Győző őszintén mesélt a lányáról – Coloré

Szabó Győző őszintén mesélt a lányáról

2024. 06. 16.

A múlt egy része a jelenben is, Széchenyi Lili személyében mindenképp. Szabó Győző 3 gyerekes apuka. Most a lányáról mesélt.

A magyarságot, a magyar történelmet sok nagy koponya meghatározta. Az egyik neves személy minden kétséget kizáróan Széchenyi István, akit szerényen csak a legnagyobb magyarként aposztrofálunk.

Széchenyi Lili híres leszármazottként

Nagyot hagyott maga mögött Széchenyi, de nemcsak munkásságában, hanem magánéletében is, amelynek köszönhetően ükunokája, Széchenyi Lili is az életét köszönheti. Ha a név ismerős, az nem a véletlen műve. Tavaly ugyanis a Sztárban sztár leszek! című műsorban menetelt egészen a döntőig. A versenyt ugyan nem nyerte meg, a második lett, de az éneklés, a zene mindig is élete része lesz.

Vajon nagy a nyomás rajta?

A legnagyobb magyar ükunokájaként Lili célja is az, hogy maradandót hagyjon magam mögött – olvasható a Feminában. A hatalmas szívű és lelkű fiatal hölgy a szociális szférában szeretne tevékenykedni, mert feltett szándéka, hogy emberekkel kapcsolódjon valamilyen formában. A pszichológiát és a szociológiát látja járható útnak.

Csak idővel mérte fel annak súlyát, hogy ő maga gróf Széchenyi István egyenesági leszármazottja, és ehhez meg kellett érnie, ám eloszlat minden téveszmét: Nem él grófkisasszonyként és nem lesik inasok minden egyes lépését. Átlagosan, átlagos körülmények között nőtt fel és él ma is.

Szabó Győző első házasságából egy lánya született, Bori. Később, a második frigyből két fiúval bővült a család.

Szabó Győző
Kép forrása: TV2

Szabó Győző mesélt a lányáról

Nemcsak a családi kötelék köti össze a színész lányával, hanem egy húron pendülnek és közösen indítottak útjára egy éttermet. Habár teljes mértékig beletették magukat, a koronavírus-járvány teljesen ellehetetlenítette a működést. Bezárták. Legalább veszteséget nem termeltek, így nullásan tudtak kiszállni az üzletből – tudhatjuk meg a Femina soraiból.

A Jászai Mari-díjas színészünk azonban nem is bánja mindezt. Így utólag visszatekintve már tudja, hogy egyáltalán nem tudta az apa és a főnök szerepeket különválasztani, amely a lányával való kapcsolatot kezdte mérgezni.

Nena
Kép forrása: Wikipedia

Vannak dalok, amelyek annyira befészkelik magunkat a tudatunkba, hogyha meghalljuk azokat, akkor visszarepítenek abba a korba, amikor az menő volt. A Nena által énekelt 99 luftballons a ’90-es évek fiataljainak ismerős. Vagy nem?

Nena 65 évesen is aktív

A német énekesnő, aki Gabriela Susanne Kerner néven született, már a 65. évébe lépett. Mondhatnánk, hogy Nena felett eltelt az idő, de ez csak a javára játszott. Erről tanúskodnak az Instagramra feltöltött fotók és videók is.

Muszáj is aktívnak lennie, hiszen tart a nyári turnésorozata és őszig nincs is megállás- írja a Femina.

A nyitóképen Széchenyi Lili látható / Nyitókép forrása: TV2
/otthon/szechenyi-lili-szabo-gyozo-nena-lapszemle/