Barion Pixel A rákbeteg Katalin hercegné szíve megszakad: ez fog történni György herceggel, amint 13 éves lesz – Coloré

A rákbeteg Katalin hercegné szíve megszakad: ez fog történni György herceggel, amint 13 éves lesz

2024. 05. 11.

Katalin hercegnét rossz hírrel szembesítette Vilmos herceg, ugyanis eldöntötte, mi lesz legnagyobb fiuk, György herceg sorsa, amint tizenhárom éves lesz.

Katalin hercegné nehezen viseli férje, Vilmos herceg döntését, mely elsőszülött gyermeküket, György herceget érinti. Vilmos ugyanis úgy határozott, hogy tartva magát a királyi hagyományokhoz, amint György betölti a tizenhárom évet, bentlakásos iskolába küldi. A fiatal herceg az Eton College-ba fog járni, és Katalin nemcsak azért nem örül a döntésnek, mert így keveset fogja látni a fiát, hanem azért is, mert így nem látja esélyét annak, hogy a monarchia valaha a modernizálás útjára fog lépni.

Katalin hercegné és György herceg kapcsolata

A fájó elválás még várat magára, hiszen György herceg idén ünnepli tizenegyedik születésnapját, így még két évig nem kell tartania a bentlakásos iskolától, ám értelemszerűen a tények megijesztik az érintetteket. Katalin hercegné imádja a gyerekeit, így kérdés, hogy hogyan fogja túltenni magát azon, hogy elsőszülött gyermeke bentlakásos iskolába jár.

György herceg csak nemrég született, Katalin hercegnének pedig már most fel kell készülnie arra, hogy elengedje / Kép forrása: WPA Pool / Getty Images
György herceg csak nemrég született, Katalin hercegnének pedig már most fel kell készülnie arra, hogy elengedje / Kép forrása: WPA Pool / Getty Images

Szerencse azonban, hogy erre nem idén kerül sor, hiszen a rákbeteg Katalin vélhetőlen nem bírná lelkileg ezt a megpróbáltatást, hiszen önmagában elég megküzdeni a kezelések okozta tünetekkel.

Forrás: India News.

Nyitókép forrása: Getty Images