Barion Pixel Terítéken a magyar kerámiák legjava – Coloré

Terítéken a magyar kerámiák legjava

2021. 03. 25.

Öltöztessük húsvéti terítékünket is ünneplőbe néhány rendkívül tehetséges magyar keramikus segítségével – garantáljuk, hogy minden egyes falat finomabb lesz az edényeikből és bögréik csúcsra járatják az otthoni kávézás élményét.

SUSU keramika

Tavaszi színrobbanás bontakozik ki a szemeink előtt az alkotópáros, Szaffi és Flóra kerámiái láttán. Egyértelmű, hogy a lányok a színek szerelmesei, így ezek termékeik legfőbb védjegyei – csakúgy, mint a jellegzetes játékos motívumok, a fel-felbukkanó állatok és buja növények hada. Az egyszerű, letisztult és esetleges formavilág pedig egy kis arannyal meghintve máris eleganciát kölcsönöz minden terített asztalnak.

Atelier Kas

Azok számára, akik Bartis Kata egyik rendkívüli tálkájából kanalazhatják a reggelit, minden nap ünnepnap! Merüljünk el a természet és népművészet ihlette formavilágban és csodáljunk meg rajtuk minden apró részletet: a színek üde harmóniáját, a mélyedések-domborulások ritmikus váltakozását, valamint a minták élettel teli mozgolódását.

lakberendezes design keramia husvet atelierkas
Forrás: @atelierkas

Apacuka cermaics

Népszerű workshopjaikkal lopták be magukat a szívünkbe, ahol teljesen laikusként bárki megtapasztalhatja a kerámiázás alkotói folyamatát az agyag előkészítésétől a forma, kompozíció és színek kiválasztásáig – majd végül egy vagy több eredeti Apacukával távozhatunk, melyet nem csak készíteni, birtokolni is öröm. Pláne, ha beszerzünk a már meglévőkhöz néhányat az új, izgalmas kollekcióból, melyeken a virágok sem tudják tovább türtőztetni magukat és a tavasz első napsugaraira kirobbannak a tányér keretei közül.

Borítókép forrása: @atelierkas

/otthon/lakberendezes/teriteken-a-magyar-keramiak-legjava/