Terítéken a magyar kerámiák legjava

Öltöztessük húsvéti terítékünket is ünneplőbe néhány rendkívül tehetséges magyar keramikus segítségével – garantáljuk, hogy minden egyes falat finomabb lesz az edényeikből és bögréik csúcsra járatják az otthoni kávézás élményét.

SUSU keramika

Tavaszi színrobbanás bontakozik ki a szemeink előtt az alkotópáros, Szaffi és Flóra kerámiái láttán. Egyértelmű, hogy a lányok a színek szerelmesei, így ezek termékeik legfőbb védjegyei – csakúgy, mint a jellegzetes játékos motívumok, a fel-felbukkanó állatok és buja növények hada. Az egyszerű, letisztult és esetleges formavilág pedig egy kis arannyal meghintve máris eleganciát kölcsönöz minden terített asztalnak.

Forrás: @susu_keramika

Atelier Kas

Azok számára, akik Bartis Kata egyik rendkívüli tálkájából kanalazhatják a reggelit, minden nap ünnepnap! Merüljünk el a természet és népművészet ihlette formavilágban és csodáljunk meg rajtuk minden apró részletet: a színek üde harmóniáját, a mélyedések-domborulások ritmikus váltakozását, valamint a minták élettel teli mozgolódását.

Forrás: @atelierkas

Apacuka cermaics

Népszerű workshopjaikkal lopták be magukat a szívünkbe, ahol teljesen laikusként bárki megtapasztalhatja a kerámiázás alkotói folyamatát az agyag előkészítésétől a forma, kompozíció és színek kiválasztásáig – majd végül egy vagy több eredeti Apacukával távozhatunk, melyet nem csak készíteni, birtokolni is öröm. Pláne, ha beszerzünk a már meglévőkhöz néhányat az új, izgalmas kollekcióból, melyeken a virágok sem tudják tovább türtőztetni magukat és a tavasz első napsugaraira kirobbannak a tányér keretei közül.

Borítókép forrása: @atelierkas

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sport a mindened? Még betegen is? Kiderül, hogy lehet-e!