Mi lesz a trendi 2021-ben? Megmondjuk!

Bizonyára ismersz a környezetedben olyat, aki szinte minden évben késztetést érez arra, hogy a legújabb divatnak megfelelően öltöztesse át az otthonát.

A divat követésének anyagi vonzata is van. Igaz ez a lakberendezésre éppúgy, mint az öltözködésre. Ha arra nincs is lehetőségünk, hogy az otthonunkat teljesen átalakítsuk, úgy a színekkel és a stílussal variálhatunk. Pláne igaz ez, ha épp festésben, újításban gondolkodunk.

Forrás: pixabay.com

Természetesség jegyében

Az Aegean Teal zöldeskékje lesz a legtrendibb szín, amely egyben természetességet is sugároz magából. Ezt csak fokozni lehet azzal, ha természetes anyagokat használunk az otthonunk berendezésekor. A kő és a fa megfelelően tükrözik a fenntarthatóságot, amely a divat szempontjából is fontos.

Tapéta a falra

Akár ódivatúnak is gondolhatnánk, de valójában a tapéta igazán divatossá teheti az otthont. Nem kell ennek azt jelentenie, hogy egész helyiséget tapétával kell befedni. Sokkal divatosabb és figyelemfelkeltőbb, ha csak egy kis felület kap a tapétából.

A kényelem

A fenntarthatóság figyelembevétele mellett az otthonunknak mindenkor a kényelmet kell sugároznia, hiszen így teremtjük meg magunk körül azt a légkört, ahol jó lenni, ahová jó hazatérni. Ezt a bútorokkal, a színekkel és az anyagokkal adhatjuk meg magunk számára. Használjunk természetes színeket, kellemes tapintású anyagokat, ha egy-egy helyiséget újragondolunk.

Forrás: pixabay.com

Gyárélmény

Ha valami, a megszokottól eltérőt szeretnénk, akkor a fém polcok beszerzése és beállítása megadhatja ezt az érzést. A betonból, fémből készült polcok olyan élményt adhatnak, mint gyárlátogatás során. Mégsem érezzük magunkat kellemetlenül, ha az stílusosan jelenik meg az otthonunkban.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ami nincs az nem fájhat? Dehogynem. Tudj meg többet a babák fogzásáról!