Barion Pixel Így hozd be a North Breeze stílust az otthonodba! (x) – Coloré

Így hozd be a North Breeze stílust az otthonodba! (x)

2023. 10. 25.

A North Breeze stílus rendkívül népszerű, ugyanis a természetet hozza el az otthonunkba!

A természet kedvelők biztosan sok örömet lelnek a North Breeze stílusban, ami magyarul annyit tesz: északi szellő. E lágy fuvallat olyan színeket hoz otthonunkba, amik nem tolakodóak, mégis életet lehelnek lakásunkba. Uralkodó színei a zöld, a barna és a krém, amelyek az élettér bármely pontján jól mutatnak, és nyugtató hatással bírnak.

A mömax az idei szezonban kiemelt figyelmet szentel ennek a stílusnak, így az oldalon bőven találunk információkat, termékeket és inspirációt a lakberendezéshez.  

North Breeze a lakberendezésben

A természet színei bármely helyiségben jól mutatnak, ám érdemes olyan helyekre koncentrálnunk, ahol sok időt töltünk. Bár a fürdőszobában vagy az előszobában is jól mutat egy-egy, az ősz színeit idéző dekor gally, nem ez az egyetlen lehetőségünk, ha ezt a stílust választjuk!

Nappali

A nappali az otthonok központi része, így jószerivel ennek díszítésével töltünk a legtöbb időt. Ha a bútorok adottak, akkor sem kell elkeserednünk, mert többféleképpen játszhatunk a színekkel! Egy jól kiválasztott kanapé is közelebb hozhatja a természetet, de ha nem szeretnénk lecserélni kedvenc ülőhelyünket, akkor is van mód a színezésre! Különböző, a North Breeze stílust idéző plédekkel és díszpárnákkal tehetjük otthonosabbá a nappalinkat, hiszen ezek az apró változtatások is hatalmas hatással bírnak! Ha mindig irigyeltük a filmekben a kandalló előtt fekvő állatszőr tulajdonosát, erre is van lehetőségünk, ráadásul a műszőrméből készült ,,talpalávaló” állatok életébe sem kerül!

82271225 01 M002 (1)
Forrás: Mömax

Hálószoba

Bár a hálószobába általában csak este térünk be, nem mindegy, hogy milyen ágynemű vár bennünket, amikor fáradtan lefekszünk. Az arany és krém színben pompázó ágyneműhuzat éppoly hívogató, mint zöldszínű társa. Különböző méretű fonott kosarakkal is közelebb hozhatjuk a természetet, a hangulatról pedig sárga és szürke, különleges U-alakú gyertyákkal gondoskodhatunk.

Konyha

A konyhában is igencsak sok időt töltünk, s mivel nem feltétlenül jókedvünkben teszünk így, fontos, hogy jól érezzük magunkat benne! Jól mutat egy rusztikus, fa függőlámpa, ami kiválóan megvilágítja az étkeket, de akár egy bárrész fölött is tökéletesen mutat! A természetet fa lapostányérokkal és színben hozzá passzoló bögrékkel is közelebb hozhatjuk, a reggeli kávét vagy teát, pedig kedves kis fonott kosarakból vehetjük elő.

A North Breeze stílus már a legapróbb tárgyakról visszaköszönhet, így nem kell feltétlenül nagy beruházásokban gondolkodnunk. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat otthonunkban, ami könnyebb lehet, ha a természet megannyi színével vesszük körbe magunkat. E visszafogott stílus mindenhol jól mutat, és a legapróbbtól a legnagyobb tárgyakig visszaköszönhet, így teremtve meg a békés pihenést, és téve a lakást otthonná.