Barion Pixel Hempergésre hívogató francia matrac – Coloré

Hempergésre hívogató francia matrac

2021. 03. 17.

Amihez a franciák hozzáérnek, azzal biztos stílust teremtenek: mert megvan az a képességük, hogy még a lehető legunalmasabb lakberendezési tárgyakból is művészi kivitelű holmit állítsanak elő – mint amilyen a francia matrac.

Az ördög a részletekben

A gyönyörű hengerelt élek, a behúzott gombokkal steppelt ülőrész és az extra fogantyú a matrac oldalán, melynek segítségével könnyedén vihetjük magunkkal oda, ahol épp hemperegni támad kedvünk, mind-mind aprólékos kézimunka eredménye. Nem is jönnek velünk szembe túl sűrűn a lakberendezési üzletekben, mert kimondottan egyedi matracokra szakosodott cégek gyártják az igen borsos áron megvásárolható ülőalkalmatosságokat. De bátraké a szerencse: ha menthetetlenül beleszerettünk és van némi gyakorlatunk a varrásban, senki nem akadályozhat meg minket saját matracunk elkészítésében.

Kuckózósarok a gyereknek

Csak a francia matrac tud ilyen elegánsan festeni még a földre lehajítva is, készen állva az örömteli játékra, könyv nézegetésre vagy a délutáni sziesztára. De ha extrázni szeretnénk, akkor jöhet mellé néhány játékos díszpárna vagy textilfüzér.

Ablak beülő

Ha akad a házban egy üresen tátongó ablakunk, gyorsan készítsünk belőle hangulatos beülő sarkot, színes, mintás díszpárnákkal, az elmaradhatatlan fényfüzérrel na és persze a francia matraccal. És ha véletlenül az étkezőben találnánk neki helyet, akár az ebédlőasztalnak is része lehet.

Fotel vagy kanapé

És ha az előző két projektet sikerrel zártuk, jöhet a haladó szint: egy komplett nappali bútor elkészítése. De ne ragadjunk le egy fajta anyagnál, hanem használjuk ki a textilek színkavalkádját, hogy beköltözhessen otthonunkba az ízig-vérig bohém francia életérzés.

https://www.instagram.com/p/CJIcYwfH4HU/
https://www.instagram.com/p/CIffbxnndej/

Borítókép forrása: youtube.com