Barion Pixel 7 hálószobatrend 2023-ban: aludj a legmenőbb környezetben – Coloré

7 hálószobatrend 2023-ban: aludj a legmenőbb környezetben

2023. 06. 09.

A hálószobád több, mint egy hely, ahol minden este aludnod kell, ez egy személyes menedék, ahová elmenekülhetsz a napi stressz elől. Ezért fontos, hogy ez egy olyan szoba legyen, ahol minőségi időt szeretnél eltölteni. Mutatjuk a 2023-as trendeket, ahogy feldobhasd!

1. Élénk színek

A hálószoba színei általában semlegesek és megnyugtatók, azonban érdemes az élénk színfoltokkal feldobni. A divatvilágban él az az elképzelés, hogy az élénk színek viselése pozitívabb érzéseket kelt, ugyanez az elmélet működik a hálószobákban is.

https://colore.hu/otthon/lakberendezes/lakberendezesi-trend-divat/

A színpompás bútorok választása ideális megoldás arra, hogy egy kis pozitív energiát vigyél a hálószobádban, anélkül, hogy ez befolyásolná az alvás minőségét és mennyiségét.

De hogyan vezesd be ezt anélkül, hogy túl nyomasztó lenne? Az egyik megoldás, ha egy darab központi feltűnő színű bútordarabot választasz. Egy másik egyszerű módja annak, a festés kiegészítése valamilyen élénk színnel.

2. Bogyós árnyalatok

Ha már élénk színek, a bogyós árnyalatok, mint a lila és a rózsaszín, divatosak lesznek 2023-ban, a lila különböző árnyalatai már most is népszerűek. A pasztellszínek és a világosabb árnyalatok tükrözik a melegebb esti égboltot, és légies, pihentető szobákat teremtenek – míg a sötétebb lila és bordó színek gazdagok és hívogatók: nagyszerűek egy kényelmes és pazar környezet megteremtéséhez, a szakértők szerint.

hálószoba
Kép forrása: KatarzynaBialasiewicz / iStock / Getty Images Plus / Getty Images

3. Természet ihlette árnyalatok

Ha a szuper élénk színek nem a te világod, akkor szerencséd van, hiszen a színskála másik végén a természet ihlette árnyalatok találhatók. Valójában a 2023-as belső festési trendek egyike a természetes dolgok által inspirált színek, a naplementétől a növényekig.

Válaszd a monokróm stílust, amely igazán összeszedettnek fog tűnni, és segít a természethez való visszatérés érzését adni. A nyugtató színek mellett a merész, természet ihlette színek is népszerűek lesznek idén, mint például az év színe, a Raspberry Blush, amelyet a naplementék ihlettek. A mélybarnáknak és az aranysárgáknak is meglesz a helyük.