Barion Pixel Értékes nyeremények várnak rád a 15 éves Möbelixnél – Ne maradj le róluk! (x) – Coloré

Értékes nyeremények várnak rád a 15 éves Möbelixnél – Ne maradj le róluk! (x)

2023. 09. 29.

15 éves az egyik legismertebb bútor és lakberendezési áruházlánc, a Möbelix, és velünk együtt ünnepli e jeles napot!

A lakberendezés szerelmeseinek bizonyára megvannak a kedvenc üzleteik, s ezek közül az egyik kétségkívül a Möbelix, ami a beltéri és kerti bútorok mellett a lakberendezés minden szegmensének figyelmet szentel. Az áruházlánc 15. születésnapját ünnepli, de nem egyedül, ugyanis az ünneppel is nekünk kedvez!

Amellett, hogy az áruházakban magas kedvezményekre és kiemelkedően kedvező ajánlatokra számíthatunk, a Möbelix Roadshow esemény az ország mind a hét áruházába ellátogat! A programok mellett akciók, meglepetések és különböző nyeremények várnak bennünket.

Az alábbi időpontokat érdemes bevésni a naptárba:

  • 09.30. szombat, Szeged
  • 10.01. vasárnap, Debrecen
  • 10.07. szombat, Miskolc
1200x628 Szuletesnapi Ppc A

A fenti napokon és helyszíneken megpörgethetjük a szerencsekereket, amin különböző kedvezményeket nyerhetünk, de meglepetések is várnak!

Ha a Selfie Spinnert választjuk, videó készül rólunk, amit az e-mailcímünkre kapunk meg. Ha feltöltjük az Instagram-oldalunkra, és megadjuk a #15evesMöbelix hashtaget, részt vehetünk azon a sorsoláson, amin 30.000 Ft értékű vásárlási utalványt nyerhetünk.

Ha a Sketch Robot a szimpatikus, lerajzoltathatjuk magunkat, ha pedig a roadshow valamely napján vásárolunk valamit a Möbelixtől 10.000 forint felett, popcornt kapunk ajándékba!

S hogy mi is az a Selfie Spinner és a Sketch Robot? A Möbelix oldalán található videóból kiderül!

1200x628 Szuletesnapi Ppc C

Amennyiben 2023. szeptember 14. és október 11. között veszünk valamit bármely Möbelix-áruházban vagy az online shopban, módunkban áll részt venni egy nyereményjátékon. Ehhez nincs más dolgunk, mint feltölteni a https://www.moebelix.hu/c/15evesamoebelix?utm_source=infinety&utm_medium=cikk&utm_content=15evesmoebelix&utm_campaign=osz weboldalra a blokkot vagy a rendelés után kapott visszaigazoló e-mailben található rendelési számot, és már be is neveztünk a játékba! Ha szerencsések vagyunk, akkor az összesen közel 5.000.000 forint értékű nyeremények közül sikerül valamelyiket megnyerni.

További információ és a játékszabályzat a Möbelix oldalán olvasható.