Barion Pixel Süsd ki, hogy mit sütsz ki! Értékes nyeremények várnak a Kenwoodnál! (x) – Coloré

Süsd ki, hogy mit sütsz ki! Értékes nyeremények várnak a Kenwoodnál! (x)

2022. 04. 26.

A sütés különleges helyet foglal el mind az alkotó, mind a fogyasztó szívében. Nincs is annál jobb, mint amikor a forró piskóta illata áramlik ki a sütőből, vagy, ahogy a család körbeüli a házi készítésű születésnapi tortát. Lehet, hogy nem megfelelő a krém állaga vagy nem olyan szép a dekoráció, de a legfontosabb hozzávaló benne van: a szeretet, amivel készül. Miért ne mutatnád meg másnak is, mit tudsz? A Kenwood most lehetőséget ad rá!

A gasztronómia alkotás, így a főzés és a sütés is. Utóbbiban rengeteg a lehetőség, hiszen a cukornak és a csokoládénak hála a díszítésnek csak a képzeletünk szab határt. Elkészíteni egy kuglófot, egy tortát vagy egy mennyei piskótát nemcsak sikerélményt jelent, hanem az alkotás minden velejáróját. Szárnyal a képzeletünk, előre tervezünk, olykor mégis helyben módosítunk, hiszen akkor derül ki igazán, hogyan lesz tökéletes a süteményünk. Sokszor a másodperc tört része alatt kell döntenünk, ez adja meg az igazi ízét a sütésnek!

A nyertes receptet Menyhárt Attila, cukrászmester gondolja újra
A nyertes receptet Menyhárt Attila, cukrászmester gondolja újra / Kép forrása: Kenwood

Nem csak egy versenyt rendez a Kenwood!

A Kenwood által rendezett sütőversenyen elkészítheted a család kedvencét, és megmutathatod másoknak is, hogy mit szoktatok fogyasztani egy-egy jeles alkalommal, vagy akár azt, hogy mivel csalsz mosolyt az arcokra egy szürke hétköznapon. A versenyen nemcsak új embereket ismerhetsz meg, hanem egy profi Kenwood robotgépet is nyerhetsz! Az 1400 Wattos teljesítményű prémium konyhai robotgép hosszú éveken át hűséges társad lesz a konyhában. A rozsdamentes acélból készült alkatrészek bírják a strapát, ahogy a gépbe épített érintőképernyő is, amelyen kiválasztható, hogy éppen melyik programot használjuk az aktuális sütemény készítésekor. A gép különleges cukrászati funkciókkal is rendelkezik, így a táljában csokoládét olvaszthatunk, vagy tésztát keleszthetünk. A beépített mérlegnek köszönhetően egyszerűen mérhtjük ki a recepthez szükséges hozzávalókat. A beépített tálvilágítás gondoskodik arról, hogy legapróbb részleteiben is figyelni tudjuk a tészták és a krémek készülését. Emellett több, mint 25 különböző kiegészítővel szerelhetjük fel gépünket, mint a blender, a foodprocessor, a húsdaráló, vagy a tésztanyújtó.

A Kenwood márka elsőszámú konyhai robotgép márka Európában, a gépek megbízhatósága, teljesítménye és sokszínű felhasználhatósága miatt.

Nem csak egy konyhai robotgép! Ez a Kenwood!
Nem csak egy konyhai robotgép! Ez a Kenwood! / Kép forrása: Kenwood

A dicsőségen túl

A Kenwooddal a lelkes amatőrök is el tudják készíteni álmaik süteményét, így a versenyen is a jó esélyekkel indulhatnak! A dicsőségen és a rendkívül jól felszerelt Kenwood robotgépen túl a legjobb sütemény elkészítőjének receptjét Menyhárt Attila, cukrászmester gondolja újra! A nyertes sütemény egy negyedéven át kapható lesz a Four Seasons Hotel Gresham Palce Budapest cukrászdájában, a Kollázsban. Attila, első magyarként az év elején csodás, csokoládéból készült alkotásaival jutott be a World Chocolate Masters őszi döntőjébe, úgyhogy nála alkalmasabb nem is tökéletesíthetné a győztes receptet!

Légy bátor, már most süsd ki, hogy mit sütsz ki!