Barion Pixel Mi alapján válasszunk porszívót? (X) – Coloré

Mi alapján válasszunk porszívót? (X)

2024. 06. 23.

A porszívók között ma már nagyon sokféle típust találunk, ezért mindenki tud választani az igényei szerint. Vannak, akik a robotporszívóra esküsznek, mások viszont fontosnak tartják, hogy ők maguk végezzék a takarítást, hiszen így biztosan nem marad ki egyetlen négyzetcentiméter sem.

Ám a sok hajlongás miatt könnyen megfájdulhat az ember dereka, éppen ezért a legtöbben manapság már olyan típusú szerkezetet választanak, amivel egyszerűbben végrehajtható a művelet. A célra tökéletesen megfelelnek a Dyson porszívók, amelyek vezeték nélküliek, kialakításuk pedig ergonomikus. Nézzük is, miért érdemes rájuk szavazni!

Az álló porszívók jellemzői

A piacon egyre kelendőbbek az olyan álló porszívók, mint amilyeneket a Dyson is gyárt, és amelyek a premiumshop24.hu webáruházban is beszerezhetők. Ezek a modellek nagyon hatékonyan dolgoznak, ezenkívül rendkívül dizájnosak is. A kezelésük egyszerű, és ami a lényeg: számtalan helyzetben alkalmazhatók.

Legyen szó padlószőnyegről, kemény padlóról, esetleg kutyafekhelyről vagy autósülésről: a Dyson kézi porszívók megoldást nyújthatnak mindenre. Sőt, vannak olyan termékek is, amelyekkel még a kiömlött víz is feltakarítható a konyhában.

A szívófejeken múlik minden!

Érdemes alaposan szétnézni az említett webáruház porszívói között, hiszen elég sokféle modell van a kínálatban. Van néhány szempont azonban, amely megkönnyítheti a választást. Ilyen például az, hogy milyen szívófejeket tartalmaz a szett.

A Dyson remek találmánya, a Motorbar™ tisztítófej: ez alaposan tisztít, sörtéi mélyen behatolnak a szőnyegbe.

Nagyon sokan keresik azokat a termékeket, amelyben van világító tisztítófej is: ez ugyanis a láthatatlan port is láthatóvá teszi. De sokaknak fontos az is, hogy legyen Hair screw motorizált tisztítófej​​ is a porszívó mellé: ezekkel például a kisállatok elhullajtott szőrét lehet jól feltakarítani.

Szintén fontos kellék és minden modellnél megtalálható a kombi szívóka és a résszívó fej: az alig elérhető helyeken hatékony ezek alkalmazása.

A Dyson V15S Detect Submarine™ vezeték és porzsák nélküli porszívó lesz az, amelyet a konyhai padlófoltok eltávolítására is be tudunk vetni, erre nedves tisztítófej is csatlakoztatható.

Az üzemidőt is vegyük számításba!

A döntés során érdemes lehet még megnézni, mennyi ideig bírja feltöltés nélkül az akkumulátoros porszívó a munkavégzést. Akár plusz aksit is rendelhetünk egyébként a készülékekhez.

A legjobb modell kiválasztásához bátran vegyük igénybe a premiumshop24.hu munkatársainak segítségét!

/otthon/haztartas/mi-alapjan-valasszunk-porszivot-x/