Így rejtsd el kreatívan a kütyük töltőit otthonodban!

A mindenféle kütyüjeink és töltőik mintha osztódásnak indultak volna – mert bármerre lépünk a lakásban, biztos belebotlunk egy újabb példányba a földön, a konyhapulton, az asztalon, a vécében, és a legváratlanabb helyek is. Hogy ne szaporodjanak tovább gombamód, készítsünk számukra egy kreatív töltőállomást, hogy otthonunkban újra rend honoljon.

Konyhafiókba rejtve

Mások kanalt, kést, villát, de mi nagyon rafináltan kütyüket is tarthatunk a konyhafiókunk sötét rejtekében. Ha éppen most van készülőben a konyha, akkor máris beletervezhetjük leendő töltőállomásunkat, melyhez a legfontosabb egy, a konyhabútor mögött megbújó konnektor kialakítása. Viszont ha jobban szétnézünk, a kész konyhánkban is rálelhetünk használható konnektorra, például ott van a mosogatógépé, sütőé, főzőlapé. Az alábbi képen jól látható, ahogy kijön a falból a vezeték, felmegy egy mozgó rögzítőkaron, amely ki-be lendül ahogy nyitjuk a fiókot, majd a fiók hátsó részébe beépített kimenetekben végződik. Ennél kevésbé professzionális, viszont szerintem éppúgy működőképes megoldás: egy egyszerű hosszabbító. És kész.

Lakberendezes Haztartas Telefontoltok Elrejtese 1
Forrás: instagram/@engineeringandarchitecture

Mi van a kenyértartóban?

Biztosak lehetünk benne, hogy minden, csak nem kenyér! Ezt viszont kizárólag mi tudjuk, a hozzánk látogató vendégeknek halvány sejtelmük sincs, hogy valójában egy komplett töltőállomást rejt a konyhába belesimuló kenyértartó. Fúrjunk lyukat a doboz hátuljába a vezetéknek, majd válasszunk ki a pulton egy helyet, ahol van konnektor kiállás, és telefonjaink máris töltekezhetnek új energiákkal.

Lakberendezes Haztartas Telefontoltok Elrejtese 2
Forrás: instagram/@saddleridgecreations

Fali töltőállomásnak

Vannak, akik szeretik szem előtt tartani a folyton pittyegő készülékeket, viszont a vezetékek látványától szabadulnának. Számukra remek megoldásnak ígérkezik a konnektor beépítése egy egyszerű dobozba, amely elnyeli a töltőket, viszont a doboz tetején vígan pihenhetnek a telefonok töltődés közben is.

Lakberendezes Haztartas Telefontoltok Elrejtese 3
Forrás: instagram/@life_with_moss
Lakberendezes Haztartas Telefontoltok Elrejtese 4
Forrás: instagram/@life_with_moss

Dobozok, tárolók, asztali rendszerezők…

…lényegében bármi betöltheti a láthatatlan töltőállomás szerepét, csak némi kreativitásra és furkálásra lesz hozzá szükségünk – mint ebben a videóban.

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egy író azt állítja, Vilmos hercegnek volt pár internetes kapcsolata celebekkel