Barion Pixel Enrique Iglesias büszke családjára, de vajon a hangjára is? – Coloré

Enrique Iglesias büszke családjára, de vajon a hangjára is?

2023. 10. 26.

Egy popsztár és egy élsportoló tevékenysége nem összehasonlítható. Egy valamiben azonban mégis egyezik: híresek és a reflektorfény számukra nem ismeretlen. Ez jelentette a közös alapot Enrique Iglesias és Anna Kournikova kapcsolatának. Vajon most mennyire fog megcsappanni ez a hírnév? Enrique Iglasias ugyanis énekelt, a koncertezők szerint nem jól.

Ez a kapcsolat már több, mint 20 éve tart, pedig mondhatni, hogy a véletlen műve volt. Azaz mégsem, ugyanis akkor találkoztak egymással, amikor a latin popsztár Escape klipjében a teniszezőnő, Kournikova is szerepet kapott.

A klipet 2001-ben forgatták és lényegében azóta alkotnak egy párt.

A videó megváltoztatta az életemet olyan módon, amire nem is gondoltam.

Habár más világot éltek, mindegyikük belelátott a másikéba és elfogadta azt. Ez is megerősítette szerelmüket. Voltak ugyan nehézségeik, de most már három összetartó erő van: a 2017-ben született ikrek, Lucy és Nicholas, valamint a 2020-ban született Mary.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova
A sztárpár / Kép forrása: Ralph Notaro / Contributor / Getty Images

A Enrique Iglesias büszke arra, amit közösen építettek fel gyermekeik számára. A gyerkőcök Iglesias legnagyobb rajongói.

Hová lett Enrique Iglesias hangja?

Ám az igazi rajongók egy része most inkább felejteni szeretnének, ugyanis Enrique Iglesias, Ricky Martin és Pitbull közös turnét indított október közepén. Az egyik koncert felvétele a TikTokon vírusszerűen terjedni kezdett. Ennek apropója Iglesias hangja.

Naná, hogy azóta is folyamatosan érkeznek a kommentek, miszerint Elmóra hasonlít az énekes hangja és az egész egy vicc. Döntsétek el ti magatok.

Az azonban biztos, hogy egyszer már szerepelt címlapon amiatt, hogy énekesi tudását megkérdőjelezték. Később bizonyítani tudta a The Howard Stern Showban, hogy tud, méghozzá jól tud énekelni, de ez olyan csorba, amelyet a mostani eset csak még inkább felerősíthet.

Sokan keltek a sztár védelmébe és technikai hibának minősítették a hangot, vagy a sztár fáradtságának titulálták.

Nyitókép forrása: Mathew Tsang / Contributor / Getty Images