Barion Pixel Így reagáltak Enrique Iglesias gyerekei a klipre, amiben Anna Kournikova is szerepel – Coloré

Így reagáltak Enrique Iglesias gyerekei a klipre, amiben Anna Kournikova is szerepel

2021. 10. 01.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova szerelmének kezdetére mindannyian emlékszünk, hiszen annak idején az énekes „Escape” című klipjének forgatásán találkoztak először.

A kezdeti vonzalomból és flörtből aztán szerelem lett, ami bizony már 20 éve tart. Hollywood azon sztárpárjai között tudhatják magukat, akik botrányok és szakítások nélkül tartottak ki egymás mellett.

'once Upon A Time In Mexico' Ny After Party
‘once Upon A Time In Mexico’ Ny After Party

Sőt, mi több kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Hivatalosan ugyan soha nem árulták el, de két éve Miamiban szűk családi körben mondták ki egymásnak a boldogító igent, és már három csodaszép gyermek szülei is. Pár hete robbant a hír, hogy Enrique következő albuma egyben az utolsó is lesz, mivel elérkezettnek látta az időt, hogy 46 évesen végre visszavonuljon a turnéktól és a rivaldafénytől, hogy minden idejét családjának szentelje.

Sosem csinált titkot belőle, hogy feleségét és gyermekeit is rajongásig imádja, csemetéiről pedig több videót és képet is szeret megosztani közösségi oldalain, akikről egy nemrég készült interjúban egy igen különleges, már-már vicces kérdést tettek fel a zenésznek, ami úgy szólt, hogy látták-e már a picik a videóklipet, aminek ők lettek az „eredményei”. A zenész viccesen megjegyezte, hogy imádta nézni az arckifejezésüket, amikor először látták a klipet, ahogy azt is, amit először kérdeztek tőle:

Apa! Anya mit csinált ott veled? És mikor volt ez?

Iglesias hozzátette, hogy nemcsak az akkori élmények teszik számára az egyik legszebb emlékké azt a klipet, hanem az is, ahogy látja gyermekei csillogó szemeit, amikor nézik.

És akkor jöjjön egy kis nosztalgia!

Forrás: people.com
0 /eletmod/sztarok/enrique-iglesias-elarulta-hogyan-reagaltak-gyerekei-a-klipre-amiben-anna-kournikova-is-szerepel/