Barion Pixel Úgy fest, hogy Enrique Iglesias visszavonul – Legalábbis egy időre – Coloré

Úgy fest, hogy Enrique Iglesias visszavonul – Legalábbis egy időre

2021. 09. 06.

Enrique Iglesias már több, mint 20 éve zenél aktívan, karrierje azonban azóta is töretlen.

Szinte megállás nélkül dobta ki az újabb és újabb albumait, tartott világ körüli turnét, mindeközben pedig háromszoros apuka lett.

Enrique Iglesias Holds Press Conferenfe To Present His Latest Album Mexico City
Forrás: northfoto.com

Már csak pár nap van hátra az énekes legújabb, Final (Végső) című albumának megjelenéséig, amelyről meglepő dolgot árult el egyik Instagram posztjában – sőt így már az is érthető, miért ezt a címet kapta a szeptember 17-én debütáló korong:

„Lehet, hogy ez lesz az utolsó albumom” – mondta Enrique, aki hozzátette, hogy ez nem most fogalmazódott meg benne, hanem ez egy hosszú folyamat volt, amelynek csírája jó pár éve ott ott motoszkált a fejében.

„Életem annak a szakaszában vagyok, hogy itt az ideje kicsit megállni, és ezen 2015 óta gondolkozom.”

Bár lehet, hogy nem fog több albumot kiadni, Enrique megnyugtatta a rajongóit, hogy soha nem hagyja abba a zenélést. Tehát fellépni és koncerteket adni még láthatjuk. Az énekes mindig is a zenének élt, koncertjei híresen jó hangulatúak voltak, ahol a rajongóival is imádott kapcsolatot teremteni, ugyanakkor az apaság még ennél is fontosabb számára, amit ezekben az években szeretne kiélvezni a leginkább feleségével, Anna Kournikovaval.

Iglesias 2001 óta, vagyis 20 éve alkot egy párt az egykori teniszezőnővel, akitől három gyermeke született: Lucy, Nicholas és Mary.

Forrás: justjared.com
0 /eletmod/sztarok/ugy-fest-hogy-enrique-iglesias-visszavonul-legalabbis-egy-idore/