Barion Pixel Bosszúból megcsaltam a hűtlen férjemet, bele is betegedtem (x) – Coloré

Bosszúból megcsaltam a hűtlen férjemet, bele is betegedtem (x)

2023. 09. 06.

Életem legviharosabb időszakában vagyok. Összedőlt a biztosnak hitt házasságom, megismertem a saját sötét oldalamat, és megtanultam, hogy nem fogom magam jobban érezni attól, ha bosszút állok. Ráadásul még a felfázás fájdalmas tüneteivel is meg kellett küzdenem.

Szép, rendezett, kialakult felnőtt életet éltünk Balázzsal, a férjemmel – legalábbis ezt hittem addig a szerda estéig, amikor egyszer belenéztem a telefonjába. A legrosszabb félelmeim igazolódtak be: a páromnak, akit életem szerelmének gondoltam, hónapok óta viszonya volt az egyik kolléganőjével. Borzalmasan fájt nekem a felismerés, hogy Balázs ennyi időn át hazudott nekem.

Nem értettem, mit csináltam rosszul. Hűséges voltam hozzá, szerettem őt, folyton a kedvét lestem. Talán túlzottan is, és nem tudtam neki megadni azt az izgalmat, amit azzal a másik nővel megtalált. Össze voltam törve és zavarodva. Tisztán akartam látni a helyzetet, így amikor kicsit lehiggadtam, felhívtam a legjobb barátját, Petit, és megkértem, hogy jöjjön át.

Peti ismeri a világon a legjobban Balázst, gyerekkoruk óta jó barátok. Régebben hármasban is sokat lógtunk együtt. Meg akartam kérdezni tőle, tudott-e a másik nőről, ő hogyan látta a mi kapcsolatunkat, férfiszemmel mi baj lehetett velem, mit csináltam rosszul. Összeszedtem a gondolataimat, de amikor Peti megérkezett, és becsukta maga mögött a lakásunk ajtaját, csak arra voltam képes, hogy elpityeredjek és a nyakába boruljak. Peti először tanácstalannak tűnt, aztán szorosan magához ölelt, ami nagyon jólesett. Nem emlékszem, mennyi ideig álltunk így, csak arra, hogy csitítgatni, simogatni kezdett, aztán belecsókolt a nyakamba. Én ettől teljesen elgyengültem, innentől nem volt megállás…

A szenvedélyes együttlét után Peti felöltözött, és zavartan elköszönt. Szörnyű lelkiismeretfurdalásom volt, hogy így elengedtem magam. Egy nap elteltével pedig pokolian fájni kezdett a hasam, és folyton pisilnem kellett. A vécén a kínok kínját álltam ki, hiszen alig tudtam kipréselni pár csepp vizeletet, de az is rettenetesen csípett. Nem tudtam megkönnyebbülni, mert mindig olyan érzésem volt, mintha tele lenne a hólyagom. Tudtam, hogy sajnos a nők az intenzív szexuális együttlét után is „felfázhatnak”, hiszen a húgycsövük rövidebb, mint a férfiaké, és a besodródó kórokozók könnyebben elérik a húgyhólyagot.

Úgy éreztem, nem akarom senkinek elmondani, mi történt, így gyorsan elmentem a gyógyszertárba, és vettem egy doboz Urzinol tablettát a kezdődő felfázásom enyhe tüneteire. Tudtam ugyanis, hogy elkerülhetem az antibiotikumszedést, ha időben elkezdem gyógynövényekkel és sok folyadékkal kezelni a helyzetet. A vény nélkül kapható Urzinol tablettát azért választottam, mert medveszőlőlevél-kivonatot tartalmaz, a medveszőlő pedig az egyik legelismertebb húgyúti fertőtlenítő. A gyógynövény antibiotikus hatóanyaga a vesén keresztül választódik ki és jut a húgyhólyagba. Enyhe vizelethajtó hatása is van, a termelődő vizelet pedig segíti a kórokozók kiürülését a hólyagból. A tüneteim enyhültek is – most már csak azt kívánom, hogy egyszer végre a szerelmi ügyeimet is olyan tudatosan tudjam kezelni, mint a szerencsétlenül összeszedett felfázásomat.

Urzinol
Urzinol tabletta – Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer / Fotó: Phytotec Hungária Bt.

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A borítókép forrása: Pexels