Barion Pixel 6+1 családi film, amit vétek lenne kihagyni 2023 decemberében a SkyShowtime-on (x) – Coloré

6+1 családi film, amit vétek lenne kihagyni 2023 decemberében a SkyShowtime-on (x)

2023. 12. 26.

Vagány németjuhász, tévéjáték figura, bevállalós nagyik, macsó apukák, sárkányok, időutazás és éneklő tinik várják a család legkisebb és legnagyobb tagjait az év utolsó napján a Skyshowtime-on.

Ami egy igazi retro családi szórakozás: Kutyám, Jerry Lee

A filmtörténet leghíresebb németjuhásza egyszerre akciósztár és egy szerethető szőrös négylábú, akit legszívesebben mindenki azonnal hazavinne. A K-9-es ügynök egy kábítószer elleni nyomozó társa, akivel egy nagyszabású drogkartellt kéne lebuktatniuk. A munka azonban nem is annyira könnyű, na nem a nyomozás, sokkal inkább a két új társnak kell összeszoknia. A kétlábú és a négylábú nyomozó mókás és szívet melengető módon szokik össze a történet során és lesznek hű társai egymásnak a legnagobb bajban is. Hosszú évek óta az egyik legkedvesebb családi film, ami humor mellett néhány akciódús és megható pillanatot is tartogat mindenkinek.

Amin röhög az egész család: Megjött apuci 1-2

Számos olyan család van, ahol valamilyen oknál fogva a szülők úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább az életüket. A drámákon állítólag a legjobb néha nevetni egy jót. Ez lehetett a Megjött apuci című filmek alkotóinak az alapötlete, amikor megírták a forgatókönyvet. A Will Farrell alakította Brad nagyon szeretne felesége előző kapcsolatából született gyermekeinek a legjobb nevelőapja lenni. Azonban amikor felbukkan az exférj, Mark Wahlberg személyében, akkor elszabadul a pokol, vicces értelemben persze, a kigyúrt motoros apuka rendes megbolygatja a főhősünk életét. A film humorát a legkisebbeknek csak szülői felügyelettel ajánljuk, de karácsonykor lehetünk egy picit lazábbak. Aki imádta az első részt, az rögtön át is kapcsolhat a folytatásra, ahol az apukáknak a saját édesapjukkal kell megküzdeniük egy közös karácsonyozás során.

Daddys Home 2 Official Trailer Paramount Pictures Screen Shot
Megjött apuci 2 / kép forrása: IMDB

Amin a nagyival nevetünk: Könyvklub: A következő fejezet

Bizony az ünnepek alatt a nagmamával is szuper lehet egy közös filmezés, generációkat hozhat össze egy-egy izgalmas sztori. Ilyen a hatalmas sikert arató Könyvklub: A következő fejezet című film. A négy, hetven feletti főhősünk miután felfedezte újra a szerelmet és a szexualitást a Szürke ötven árnyalata című filmnek köszönhetően, most egy örült olaszországi útra készülnek, ahol nem várt kalandok és felismerések várnak rájuk. Örökifjú nagyszülőknek kötelező, de se a szülők, se az unokák nem fogják cikinek érezni Diane Keaton, Jane Fond, Candice Bergen és Mary Steenburgen kalandjait.

4195 Pp D002 00040 00060 Rcc 1
Könyvklub: A következő fejezet / kép forrása: IMDB

Amin együtt tépjük a karfát: Dungeons and Dragons: Betyárbecsület

Vannak családok, aki igazi adrenalinfüggők és a fantasy-k világa se áll tőlük messze. Ha senkit nem lep meg otthon, hogy sárkányok és egyéb furcsa figurák dübörögnek a tévében, akkor a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület az ő filmjük. A világszerte ismert szerepjáték most életre kelt és az egész világot újra meghódította. Egy tolvaj és annak csapata nem kisebb feladatot vállaltak magukra, hogy visszaszerezzenek egy elveszettnek hit ereklyét. Mondanunk se kell, hogy a feladat nem várt nehézségekbe ütközik, így hőseinknek minden erejét és fortélyát latba kell vetniük, hogy legyőzzék a gonoszokat. A filmben olyan világsztárok vállaltak szerepet, mint Chris Pine, Hugh Grant és Michelle Rodriguez.

Dungeons Dragons Honor Thieves Still Publicity H 2022
Dungeons and Dragons / kép forrása: IMDB

Amit a kicsik is imádni fognak: Super Mario Bros: A film

2023 legjobb bevételt termelő animációs filmjét a kicsik és nagyok is imádni fogják. A Nintendo-figura kalandja a sok évtizednyi játék után idén a mozivásznon és most az otthoni tévéképernyőn is élete kell. A tét most se kicsi, a bajszos vízvezetékszerelőnek, Peach hercegnőnek és barátaiknak nem kisebb feladatuk van, mint legyőzni a rettegett Boswert, aki az egész világ ura akar lenni. A mókás animációs film poénjai mellett az alkotás zenéje is komoly elismeréseket kapott a közönségtől és a kritikusoktól is egyaránt.

Super Mario Bros Movie Success Is Impossible To Replicate Culture 2530 T2 00041
Super Mario Bros: A film / kép forrása: IMDB

Amit apuék szerettek, amikor kicsik voltak: Vissza a jövőbe trilógia

Mindenki Marty-ja és a bolondos Doc kalandjai múltban, a jövőben, sőt a vadnyugaton is milliók szívét hódították már meg, legalábbis egy korosztály fölött. A fiatalabb generáció tagjai közül még sokan nem ismerhetik az időutazó autó sztoriját, pedig minden adott egy szuper családi mozizáshoz: kaland, sci-fi, szerelem és fergeteg humor. Robert Zemeckis trilógiájában a Parkinson-kórban szenvedő Michael J. Fox és a legendás Christopher Llyod párosa tette feledhetetlenné és igazi családi klasszikusa a Vissza a jövőbe filmeket.

Delorean
Vissza a jövőbe / kép forrása: IMDB

+1

Amit majd megszeretnek anyuék: Tökéletes hang trilógia

Bizony az ünnepi időszakban könnyen a gyerekek kezébe kerülhet a távkapcsoló és átveszik az irányítást, legalábbis a filmválasztást illetően. Ez egy jó lehetőség arra, hogy a szülök jobban megismerjék kisebb vagy serdülőbb gyermekük érdeklődését. A tinik között abszolút népszerűségnek örvend a Tökéletes hang trilógia: bolondos és szerethető karakterivel, fülbemászó dalaival a felnőtteket is leveszik a lábukról, mivel a történet előrehaladtával mindenkit csak az érdekel, mi lesz a Barden Bellák kórus tagjainak a sorsa. Akinek nem elég ez a három film, annak van egy jó hírünk: készült egy spin-off sorozat Bumper Berlinben címmel, ami szintén elérhető a SkyShowtime kínálatában.

5a578ae895583 1
Tökéletes hang / kép forrása: IMDB