Barion Pixel A szingli élet varázsa: Pasi annyi van, mint hal a vízben, remélem, nem csak snecik akadnak horogra a nyáron – Coloré

A szingli élet varázsa: Pasi annyi van, mint hal a vízben, remélem, nem csak snecik akadnak horogra a nyáron

2024. 06. 22.

A szingli élet számos előnyt hordoz magában, ám veszélyeket is rejt. Vendégszerzőnk kendőzetlen őszinteséggel vall átbulizott nyarairól, amelyek nem mindig végződtek jól.

Bár sokan lenéznek miatta, én nagyon élvezem a szingli életet! Nincsenek kötöttségek, a magam ura vagyok, és nem kell alkalmazkodnom senkihez. Már a harmincas éveim elején járok, úgyhogy nem tudom, fogok-e változni e tekintetben, de még nem sodort olyan férfit elém az élet, aki mellett le tudnék horgonyozni. Ez nem feltétlenül az ő hibájuk, és talán az enyém sem, csak ilyen vagyok: szeretek én diktálni, ott és akkor enni, aludni vagy fürdeni menni, amikor nekem jólesik. Ennek ellenére nem vetem meg a jót, különösen nyáron nem: én is belógatom a csalit a Balatonba, és csak reménykedni merek, hogy a pontyok és a keszegek helyett végre az aranyhal is a horgomra akad!

Szingli élet: téged éllek!

A szingli nyarak a legjobbak! Gondtalan kikapcsolódás három héten át. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a cég, ahol dolgozom, három hétre szélnek ereszt bennünket a nyáron, hogy biztosan kipihenten térhessünk vissza a munkába.

Rendszerint otthon töltök pár napot, rendbe teszem a lakást, és elmegyünk a kollégákkal a Balatonra. Kis szakmázás, fröccsözés, strandolás, jövőtervezgetés, és néha elvadult bulik. Nem tagadom, előfordult már, hogy nem abban az ágyban ébredtem, amiben lefeküdtem, de ami a munkahelyi nyaraláson történik, az ott is marad. Bárkivel bármi is történt, sosem beszéltünk róla utána, mintha meg sem történt volna. Igen ám, de volt már, hogy pontosan tudtam, hogy valami történt, mert még a nyaralás második hetéig sem jutottam el, amikor valami furcsát éreztem.

Szerelemlakat
Egy vaginális fertőzés akár lakatot is tehet a szerelmi életre! / Kép forrása: Unsplash

Tudtam, hogy nem gomba, mert azzal is volt már gondom, ráadásul nem is viszketett, csak folyt, és olyan szaga volt, mint a hekknek, amit egy hete ettem jóízűen a Balaton partján. Tudtam, hogy fele sem tréfa, ráadásul így oda a további terv: külföld, jóképű latin pasik és szerelem. Nem vagyok az erkölcsösség mintaképe, de nem akartam ott hagyni nekik ajándékba egy magyar szuvenírt, úgyhogy rögtön elmentem a nőgyógyászomhoz, aki szerencsére nem volt szabadságon.

Bakteriális vaginózis – foglalta össze két szóban a problémát, majd antibiotikumot írt fel. Jeleztem, hogy két nap múlva indulok külföldre, mire az orvosom azt válaszolta, hogy bátran mehetek a strandra. Nem éppen erre gondoltam, így mimikámmal arra utaló magatartást tettem, hogy további választ várok. A doki nem javasolta a szexet, de azt mondta, hogy ha nagyon úgy hozza a helyzet, mindenképpen óvszerrel történjen a dolog. Ezt mondania sem kellett volna, valójában nem is értettem, hogy hogyan jött ez a nyavalya.

Kiegészítő kezelésként hüvelyflóra-regeneráló készítményt javasolt, ugyanis ezzel hosszabb távra állíthatom helyre a hüvelyem egészséges állapotát és gátolhatom a mikroorganizmusok fejlődését. Bár nem voltam benne biztos, hogy ezek mit jelentenek, hallgattam az orvosomra, nehogy egy bakteriális akármicsoda gátat szabjon a nyári terveimnek!

Szerelmes pár
Már féltem, hogy a szingli élet csodája kimerül abban, hogy egymásnak dőlünk a tengerparton / Kép forrása: Hulton Archive / Getty Images

Nos, a történet happy enddel ért véget: rám talált nyáron a szerelem, és csodás napokat tölthettem el Balin. Bár nem viszket, elég utálatos, és egyébként is, hogy jön ahhoz egy bakteriális fertőzés, hogy elszúrja a nyaramat?!

Nyitókép forrása: Unsplash

/intim-titkok/szingli-elet-pasi/