Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-09-17

Néhány tényt akkor sem tudsz elkerülni, ha messzire futsz, és minél előbb szembenézel velük, annál hamarabb fordulnak jóra a dolgaid. Igen, hibáztál, igen, fáj, de ha okos vagy, túllendülsz ezen. 

Heti
37. hét

Ne hagyd, hogy bármi is a sikered útjába álljon. Megdolgoztál az elismerésért, amiért a kollégáid is hátba fognak veregetni, de idővel fontos lesz majd eldöntened, ki is az, aki valóban támogat. A környezeted a legjobb eszközöd, így válogasd meg a követőidet okosan. 

Havi
Szeptember

A Merkúr visszafordul, de még három hétig legalább itt marad. Ez félreértésekhez és csalódásokhoz vezethet. Ha van olyan üzenet, amit megosztanál, menj biztosra és győződj meg hogy elég egyértelműen és tisztán fogalmazol.

A legtöbb örömet a kreatív munkában és a vállalkozói ötleteid megvalósításából nyerheted. Ha valami felkelni az érdeklődésed, legyen az egy új románc, vagy egy briliáns üzlet vagy művészeti alkotás, akkor mindenedet beleadod. Ez egy jó időszak, hogy belevágj olyan dolgokba, amik már régóta izgatnak.

A munka és wellness kérdésekre is nagy hangsúlyt fektethetsz, ahogy a rutinjaidra, és napi feladataidra.