Barion Pixel Dominikai utazás – valóra vált álom az Amerika Neked csapatával (x) – Coloré

Dominikai utazás – valóra vált álom az Amerika Neked csapatával (x)

2022. 09. 20.

Dominikai utazás professzionális szervezés keretén belül, ráadásul megfizethető áron? Létezik egyáltalán ilyen? Igen! Az Amerika Neked szakembereinek jóvoltából a Dominikai Köztársaságban eltöltött vakáció nem álom csupán, hanem maga a kézzel fogható valóság.

Életre szóló élmény, amelyre örökké emlékezünk majd

Végtelenbe nyúló fehér homokos tengerpart, karcsún bólogató pálmafák, az óceán kéksége, amelybe már az első pillanatban beleszeret az utazó. A dominikai utazás e kétségtelenül varázslatos körülmények között tölthető el – a tévhittel ellentétben pedig nem kerül milliókba. Az élmény, amit a többnapos, személyre szabott vakáció ad, az egész életünkön végigkísér minket.

Néhány szóban a Karib-tenger gyöngyszeméről

A Dominikai Köztársaság a Karib-tenger térségében található. A spanyol nyelvű ország fővárosa Santo Domingo. A szigetország legfőbb bevételi forrása, tekintve a káprázatosan szép földrajzi jellegzetességeit, a turizmusból származik. Évente több millióan látogatják meg az örök nyár ezen oázisát, ebből fakad, hogy a körülmények és biztonság maximálisan adott. Felejthetetlen izgalmak, vadregényes tájak, pezsgő élet és vendégszerető, hagyományőrző helyiek várják az idelátogatókat. A dominikai utazás során módunkban áll a legbiztonságosabb, legjobban felszerelt, profi személyzettel rendelkező komfortos hotelek közül válogatni, így minden adott a kellemes időtöltéshez.

Mikor van a főszezon, és hogyan közelíthetjük meg a Dominikai Köztársaságot?

A szigetországban egész évben tombol a nyár, átlagosan 30 Celsius fokos a hőmérséklet. A tenger hőmérséklete is nagyon kellemes, 27-30 Celsius között van. A főszezon decembertől nagyjából júniusig tart. Ebben az időintervallumban ugyanis nem gyakoriak a monszunszerű esők és hurrikánok. Magyarországról nem indul közvetlen járat az országba, de aggodalomra semmi ok: az Amerika Neked profi gárdája egy kényelmes átszállás kíséretében biztonságosan eljuttat minket a közel 8000 km-re lévő Dominikai Köztársaságba. Az úti célunkat az átszállással körülbelül 13-16 óra alatt érhetjük el.

Borítókép forrása: pixabay.com