Barion Pixel Surfshark VPN – gazdag kínálat, gyors kapcsolat, reális árak (x) – Coloré

Surfshark VPN – gazdag kínálat, gyors kapcsolat, reális árak (x)

2022. 09. 14.

A világ másik oldalán elérhető tartalmakat is a laptopunkra varázsolja a VPN – a Surfshark VPN is ebben segíti a felhasználót.

A Surfshark VPN a világ élvonalába tartozó alkalmazások táborát gazdagítja. Színes spektrumon mozgó funkciókat kínáló, sokoldalú VPN-ről van szó, amelynek – ahogy az már lenni szokott – számos előnye mellett akad néhány hátránya is. Mostani cikkünkben a Surfshark-ot vesszük górcső alá.

Gazdag tartalom, gyorsaság és jutányos ár

Kívánhatunk-e ennél többet egy VPN applikációtól? A Surfshark híresen kedvező áron lehet a miénk, a pénzünkért cserébe pedig sokoldalú, változatos funkciókat kapunk. Sokat tud, ez tény – emellett pedig a gyors kapcsolatra sem lehet egyetlen szavunk sem. Persze a Surfshark VPN még ennél is jóval többet kínál: felbecsülhetetlen értékű biztonságot és védelmet. Az applikációval továbbá a nagyszámú adatfolyam-könyvtárak blokkolásának feloldása sem jelent problémát a felhasználóknak. A Surfshark VPN által támogatott platformok is széles skálát járnak be, az asztali gépektől kezdve, az Apple TV-n keresztül egészen a PlayStation-ig.

Ingyenes próbaverzióra is van lehetőségünk – igaz, kicsit másként

Fontos tudni, hogy a Surfshark a szó szoros értelmében nem rendelkezik ingyenes próbaverzióval. Ez azonban ne bizonytalanítson el senkit: a gyártó 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál. Ez páratlan lehetőség a maga nemében, hiszen a szóban forgó egy hónap alatt bizony teljes mértékben kiismerhetjük az applikációt, annak minden nagyszerű tulajdonságát. A tapasztalat pedig azt mutatja, elenyésző azok száma, akik élnek az egy hónapos pénzvisszafizetési garanciával.

Az érem másik oldala – őszintén a Surfshark gyenge pontjairól

Nem mehetünk el természetesen a VPN negatívumai mellett sem. Az első számú hátrány, amit a felhasználók általában említenek, az az alkalmazás harmadik, független féltől való megítélésének és minősítésének hiányából fakad. Ha még mindig nagyon bele akarunk kötni a Surfshark VPN-nel kapcsolatban valamibe, akkor további negatívumként megemlíthetjük azt, hogy az egyéb élvezető, hasonló kaliberű alkalmazások mellett, a Surfshark által kínált országok száma kissé lemarad a többiekhez képest.

Borítókép forrása: pixabay.com