Barion Pixel 3+1 applikáció, ami nagyon hasznos a kutyatartóknak – Coloré

3+1 applikáció, ami nagyon hasznos a kutyatartóknak

2022. 11. 26.

Az okoseszközeinkre letölthető applikációk akár az állattartást is megkönnyíthetik, ezért érdemes ismerni ezeket a programokat.

Manapság a fél életünket a mobilunkon töltjük, híreket olvasunk, szörfölünk, elmélyülünk a közösségi médiában, utazást foglalunk, vásárolgatunk, de ha épp arról van szó, a házi kedvenceink életét is megkönnyíthetjük, illetve a miénket. Világszerte egyre többen tartanak kutyát, és az elmúlt években rengeteget fejlődött a kutyatartási kultúra.

Egy felelős gazdi tudja, milyen fontos egy állandó állatorvos, olykor szükség lehet kutyaszitterre, kozmetikusra, és a napi séták jelentősége sem elhanyagolható, akkor sem, ha kertes házban élünk. Erre jön rá a kutyasuli, tábor vagy egy játékos kutyás sport. A kutyásoknak érdemes a következő appokat is ismerniük, mert nagyon hasznosak lehetnek.

kutyás applikációk
Forrás: Unsplash

Dog Surf

Minden gazdi, aki imádja a kis kedvencét, szeretné őt a legjobb kezekben tudni, ha távol van. Ez az applikáció segít, hogy megbízható és hozzáértő, értékelt kutyaszittert találjunk, amikor el kell utaznunk. Az adatbázisban kutyanapközik, sétáltatók, kutyapanziók találhatóak meg.

Vigyél Haza Kutyakereső

A Vigyél Haza Alapítvány eredetileg gazdátlan ebeknek keres örökbefogadót, de egy applikációt is fejlesztettek, amivel elkóborolt kutyusokat kereshetünk meg, feltölthetjük, ha talál+tunk vagy keresünk egy négylábút. Az app megmutatja, hol vannak chip leolvasó helyek a közelünkben és, hogy hol vannak gazdira váró kutyusok. A VHK elsősegély nyújtó segédletet is tartalmaz.

Alfréd

Batman szolgálójának virtuális változata tulajdonképpen egy megfigyelő kamera. Csak két telefon kell hozzá, melyre letöltjük a programot, és láthatjuk bárhonnan, mit csinál kiskedvencünk otthon. Jó ha van egy régebbi készülékünk, nem kell drága pénzért házi kamerát vásárolnunk.

kutyás applikációk
Forrás: Unsplash

Dog Whistler

A sípra kondícionált kutyákhoz jön jól ez az applikáció, hiszen, ha nincs sípunk, akkor is elérhetővé válik a hang a kutya behívásához, utasításához.

Forrás: rover.com

Borítókép forrása: Unsplash