Barion Pixel 5 mobil app, amelyek a te telefonodon is nélkülözhetetlenek – Coloré

5 mobil app, amelyek a te telefonodon is nélkülözhetetlenek

2021. 02. 25.

Képszerkesztők, videó készítők, fogyasztó programok, randiguruk, növény felismerők…

pexels photomix company 887751
Borítókép forrása: pexels

Csakhogy a legismertebb mobil appokat említsük. De melyek azok, amik tényleg nagyban megkönnyítik az életünket?

Elképesztő, mennyit változott a világ az elmúlt pár évben. Korábban csak játékok, hangrögzítők és képszerkesztő applikációk hódítottak, de manapság már mindenhez tudsz okos programot letölteni. Lehet a célod az étrended összeállítása, a mindennapos fitnesz, a háziállatod séta menedzsmentje, vagy akár a légkondi távvezérlése, bármihez tudsz applikációt találni. Ezek egy része nagyon hasznos, míg mások kihasználatlanul foglalják a telefonod memóriáját. Most ajánlunk számodra pár újdonságot, melyekkel tényleg egyszerűbbek és érdekesebbek vagy szórakoztatóbbak lehetnek a hétköznapok.

A Viber, a Spotify, a Tinder, a Messenger, a Shazam és a mobilbank appok szinte mindenki mobilján helyet kapnak. Lássuk, melyekkel érdemes bővítened a listát!

A Canva egy olyan applikáció, mellyel igazán trendi és személyre szabott önéletrajzot vagy névjegykártyát készíthetsz pillanatok alatt. A canva.com mobil verziója ráadásul lehetővé teszi logók, Insta sztorik és posztok kreálását is. Teljesen egyedivé tudod tenni vele az írásos és grafikus dolgaidat, aztán két mozdulattal mehet is ki a világhálóra, vagy küldheted emailben a legújabb álláspályázatra.

A GoodLook-t mindenki imádja, akit kicsit is érdekel a divat vagy a saját megjelenése. A program a legújabb trendeknek megfelelő öltözeteket mutatja be mindkét nem számára, összeállíthatod vele ruhatáradat, inspirálódhatsz, így biztosan minden szem rád szegeződik majd.

Az AppDetox segít csökkenteni a mobilodon lévő felesleges dolgok használatát. Akár blokkolhatod is más appok üzemét az általad meghatározott időre, így nyugalommal tanulhatsz és dolgozhatsz, nem fogják elvonni a figyelmedet. Persze ezen kívül más hasznos funkciói is vannak.

A Clap! egy igazán mókás, de hasznos app. Kivel ne fordult volna már elő, hogy nem tudta, hova is tette le a telefont. És ha ilyenkor egyedül vagy, megcsörgetni is nehéz lesz. A Clap!-pel azonban elég egyet tapsolni, és a telefonod válaszolni fog.

A számológép funkció nem elég, mert te kétismeretlenes egyenleteket oldanál meg? Érettségire készülsz vagy épp az atomfizika szakra jelentkeznél? A MyScript alkalmazás képes a kézírással bepötyögött bármilyen matematikai művelet konvertálására és elvégzésére. Jöhet a gyökjel és a sinus/cosinus is.

Forrás: brightside.me