3+1 randi app, amit muszáj ismerned

2021. 03. 17.

Manapság elképzelhetetlen az ismerkedés online applikációk nélkül. Tengernyi áll a rendelkezésünkre, de melyek a legjobbak?

yogas design rPzEQ7tTRr8 unsplash
Borítókép forrása: unsplash

Tinder. Az első számú és legismertebb randi alkalmazás világszerte. A Tinder az elején inkább alkalmi partnerkeresőnek indult, ám az egyéni igények teljesen átalakították a piacát. Manapság már nem egy olyan hosszútávú párkapcsolat létezik, ami a Tinderen köttetett. A Tinder sokféle plusz szolgáltatást nyújt, de a csalóktól nem tud 100 %-osan megmenteni bennünket. A beállítások lehetővé teszik, hogy a nemi irányultságunknak megfelelően keressünk társat. Hátránya, hogy üzenetben nem lehet képet küldeni, így aki titokban ismerkedne, az sok jobbra húzásra ne számítson!

Facebook társkereső. A Tinder Zuckerberg-féle koppintása, szinte teljes egészében megegyezik a fenti applikációval, csak épp a Facebook profilunkra alapoz. Így, ha nem akarunk, nem kell a képekkel vesződni és a profilképek és egyéb mappák a rendelkezésre állnak. Ha valaki szégyellené, hogy online randizik, be lehet rajta állítani, hogy az ismerőseinket véletlenül se adja fel lehetőségnek. Illetve a szexuális orientációt is láthatóvá tehetjük, tehát queer emberek is bátran és hatékonyan alkalmazhatják.

Bumble. Hazánkban is kezd terjedni a kaptár elven működő app. Alapvetően olyan, mint a többi hasonló app, bár akik ezen ismerkednek, állítják, hogy mivel új platform, minőségibb, és olyanok is rajta vannak, akiknek a Tinder derogál.

Happn. Mindenféle operációs rendszeren fut ez az app is, aminek az alapelve az, hogy akivel az utatok épp keresztezi egymást, azzal talán megiszol egy kávét. A Tinder elvéhez hasonlóan a közeledben lévő lehetőségeket listázza, de még annál is szigorúbban, vagyis nagyon a közelben kell lenni az illetőnek. Hazánkban is használják, bár hatékonysága alul marad a többitől. Azért, ha egy kis változatosságra vágyunk, egy próbát megér.

Forrás: goodhousekeeping.com