Képernyőtisztítás új technológiával

Tényleg érdekes, hogy megveszünk egy 4K-s tévét vagy egy szuper laptopot több százezer forintért, és azután mikroszálas kendővel vagy olcsó spray-vel tisztítjuk a képernyőjét. Egy új technológián alapuló képernyőtisztító ennél jobb megoldást kínál.

Kétségtelen, hogy a képernyő akkor is jobban néz ki, hogyha hagyományos tisztítót használunk hozzá. De kinézhet nemcsak jobban, hanem tökéletesen is.

A repülőgépipar hozott erre is megoldást: létrehoztak egy olyan szénmolekuláris tisztítóbetétet, ami vonzza és eltávolítja a szennyeződéseket, többek között a zsírfoltokat és az ujjlenyomatokat. Másik nagy előnye, hogy a baktériumokat is megsemmisíti – a coviddal küzdve ez sem mellékes szempont. A gyártó szerint a ScreenKlean használata után a képernyő úgy néz ki, mintha vadonatúj lenne.

ScreenKlean képernyőtisztító
A ScreenKlean / Fotó: getscreenklean.io

Bevethető bármelyik eszközön, tévén, számítógépen, okostelefonon vagy e-book-olvasón. Állítólag a NASA is ezt a technológiát alkalmazza a Nemzetközi Űrállomáson.

A ScreenKlean tisztítása pofonegyszerű: az eszközt vissza kell csúsztatni a töltőjébe. Ez a művelet új, tiszta szénmolekulákkal helyettesíti a szennyezett molekulákat. Az eszköz készen áll a következő használatra.

A vásárlók tapasztalatai

A ScreenKlean 15 dollár körüli áron megvásárolható az Amazonon. A fogyasztók értékelése szerint 5 pontból 4,3-at érdemelt, ami viszonylag magasnak számít. Volt, aki azt írta, hogy összehasonlíthatatlanul jobb eredményt produkál, mint amikor az ingével törli meg az okostelefon képernyőjét, más pedig egyenesen a legjobb terméknek nevezte a piacon. Jól elfér a zsebben, és tökéletes eredményt biztosít. Egy vásárló meglepődött, milyen szépen megtisztította az iPad-jét. Sajnálkozott, hogy elveszítette a ScreeKlean-jét, de már megrendelte a következőt.

Kicsit érthetetlen, hogy emellett olyanok is voltak, akik azt mondták, hogy a ScreenKlean semmivel sem jobb egy közönséges szemüvegtörlő kendőnél.

Egy próbát talán érdemes vele tenni, hiszen nem viseli meg túlságosan a pénztárcánkat, és akár be is válhat. Kiegészítő karácsonyi ajándéknak is alkalmas, hiszen mindenkit rengeteg képernyő vesz körül.

Nyitókép forrása: Shutterstock / PuzzlePix

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hihetetlen! Megszületett Nick Jonas és Priyanka Chopra első közös gyermeke