Barion Pixel Virágba borult Zimány Linda, Kulcsár Edina és G.w.M. kimaradt az éjszaka, Nagy Ervinnel nem tudott együtt élni Polyák Lilla – Lapszemle – Coloré

Virágba borult Zimány Linda, Kulcsár Edina és G.w.M. kimaradt az éjszaka, Nagy Ervinnel nem tudott együtt élni Polyák Lilla – Lapszemle

2024. 05. 24.

Zimány Linda új, virágos ruháival állt elő. G.w.M. klipet forgat és vele ment Kulcsár Edina is. Nagy Ervin ma már egészen más, mint amikor Polyák Lilla párja volt.

Az egykori modell, műsorvezető Zimány Linda nem tétlenkedik és újabb ruhamárkával állt elő, amelynek egyik darabját saját magán mutatott be – ismertette az NLC.

Kivirágzott Zimány Linda

A közösségi oldalán is megosztott kollekcióban szerepel testhez álló hosszú ruha, de top is. Mindkettő jellegzetessége, a saját anyagból mintázott hatalmas virág, amely eltakar és öltöztet.

A kollekció találóan a Flowers nevet viseli és már elérhető, aki arra vágyik, hogy ne csak a táj, de saját maga is virágba borulhasson.

Egy jól működő házaspár életére jellemző, hogy segítik egymást, akár a munkájukban is. Kulcsár Edina gyermekei mellől, várandósan is a G.w.M. segítségére sietett.

Kulcsár Edina és G.w.M. nem otthon töltötték az estét

No, nem kell annyira megsajnálni, ugyanis Varga Márk készülő videoklipjében segédkezett. Arról az NLC-nek sincs információja, hogy Edina a háttérmunkálatokban segít, vagy csak férje mellett akar lenni, esetleg szerepe is van a klipben. Minden esetre ő is jelen volt a hajnalig tartó munkafolyamat során.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az esti rutin végén ágyba fektették a gyerekeket, a felügyeletet másra bízták és irány a munka.

Insta-történetében is megosztotta mindezt és így írt az estéről:

…nekem többet érnek az élmények, mint, hogy mindig tökéletesen kisimult legyen az arcom! Majd időskoromban pihenek.

Budapesttől kicsit távolabb, Acsaújlakon zajlott a forgatás, amelynek a Patay-kastély adott otthont.

Nagy Ervin
Kép forrása: RTL

A színpad és a színház egy nagy mágnes, amely gyűjti a hasonló érdeklődésű embereket. Ám Polyák Lilla és Nagy Ervin már az iskolapadban is vonzódtak egymáshoz.

Nagy Ervin főiskolás évei

Polyák Lillának nemcsak osztálytársa volt Nagy Ervin a Színművészeti Főiskolán, de szerelme is. A két évig tartó kapcsolatot azonban a színésznő szakította meg. A Blikkből a miértre is választ kapunk.

A Jászai Mari-díjas színész elmondta magáról, hogy abban az időszakban nehéz volt vele az élet. Az iskolát nagyon komolyan vette, ám büszke volt arra, amit elért, amely beképzeltté tette. Ezen ma már csak nevet, de visszagondolva már biztos abban, hogy ez okozta a kapcsolatuk végét. Sőt, később a színésznő el is mondta neki, hogy azért szakított vele, mert egyszerűen nem tudott vele élni, pedig a szerelem megvolt.

Mára már minden más lett, ahogy a Kincsem film főszereplője fogalmazott

Felnőni emberi dolog. Felnőni, hülyének lenni, beképzeltnek lenni fiatalon, a csillagokra vadászni és azt a magasságot vágyni, ami elérhetetlen, természetes dolog egy fiatalembernek.

Nyitókép forrása: TV2