Barion Pixel David Beckham hazugság miatt szúrta le nyilvánosan Victoria Beckhamet – Coloré

David Beckham hazugság miatt szúrta le nyilvánosan Victoria Beckhamet

2023. 10. 09.

Megérkezett a Netflixre a David Beckhamről szóló dokumentumsorozat. Az epizódokban pedig Victoria Beckham elmeséli, hogyan szerettek egymásba, amikor a férje hazugságon kapja.

David Beckham és Victoria Beckham elárulták, hogyan ismerkedtek meg

Nemrég jelent meg a Netflix dokumentumsorozata, ami David Beckham életét és karrierjét dolgozza fel. Az egyik jelenetben, amely az első epizód 26. percénél található, a focista és a felesége, Victoria Beckham arról beszélgetnek, hogyan találkoztak és szerettek egymásba.

A pár elmondása szerint a szikrák azonnal felgyúltak, amikor Victoria 1997 márciusában megjelent David egyik Manchester United-meccsén. A meccs után beszélgettek, és rögtön megtetszettek egymásnak.

Victoria Beckham egy különleges pillanatot is megosztott, amivel sikerült őt megfognia a leendő férjének. Ugyanis amikor a meccs után először látta Davidet a focisták társalgójában, a szüleivel volt, nem pedig a bárpultnál ült, mint a többi csapattársa. Victoria elmondta, hogy ezt azért találta szimpatikusnak, mert ő is nagyon közel áll a családjához.

Mindketten olyan családból származunk, akik nagyon keményen dolgoznak. Mindkét szülőnk nagyon keményen dolgozik. Nagyon munkásosztálybeliek vagyunk

– mondja Victoria a doku-sorozatban egy önálló interjúban.

David Beckham and Victoria Beckham
Kép forrása: Joe Maher/BFC / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Amikor Victoria Beckham megpróbálja folytatni, David Beckham hangja hallatszódik be képernyőn kívülről, amint szigorúan azt mondja:

Légy őszinte!

A kamera ezután David felé fordul, aki egy ajtón keresztül dugta be a fejét a szobába, csak azért, hogy a feleségét az interjú alatt leszólítsa.

Őszinte vagyok!

– tiltakozik a felesége.

De a focistát nem tudja meggyőzni, ezért így folytatja:

Milyen autóval vitt apukád az iskolába?

– kérdezi David az egykori énekesnőtől. Victoria ezután megpróbál magyarázkodni, de a férfi nem hagyja magát. Közli vele, hogy ne tereljen, hanem válaszoljon egyenesen, a válasz ugyanis egyszerű. Egy darabig még vitatkoznak egymással, még végül a divattervező megadja a kérdésre a választ.

Oké. A 80-as években apámnak volt egy Rolls-Royce-a

– vallja be végül Victoria Beckham, amit a férje megköszön, majd távozik a szobából.

A jelenet annyira vicces, hogy a belőle készült klipek gyorsan terjedni kezdtek X-en (korábban Twitter). Az embereket lenyűgözte David Beckham kitartása és őszintesége.

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: Megan Briggs / Stringer / Getty Images Sport / Getty Images