Barion Pixel Spice Girls: csoportos chatben beszélik ki a gondjaikat – Coloré

Spice Girls: csoportos chatben beszélik ki a gondjaikat

2023. 10. 09.

Több mint 25 éve, hogy megalakult a Spice Girls, de szerencsére a bandatagok a mai napig megőrizték a jó viszonyt. Geri Halliwell a kapcsolatukról mesélt.

Ma is jó barátságot ápolnak

Geri Halliwell a Spice Girls egykori tagja ma már bestseller író, aki kiadta a legújabb könyvét a Rosie Frost and the Falcon Queen címmel. Többek között az egykori lánybandáról is beszélt egy új interjúban az Access Hollywoodnak.

Annak ellenére, hogy manapság inkább íróként gondol önmagára, Halliwell azt mondja, még mindig közel áll a bandatársaihoz.

Ha egyetemre vagy iskolába jártál, akkor vannak iskolai barátaid. Lehet, hogy az életetek különböző irányt vesz, de mindig megmarad a kapcsolat, és azt hiszem, most már az anyaság is közös bennünk… ami gyönyörű. Annyira büszke vagyok rájuk egyenként

– áradozott Mel C-ről, Mel B-ről, Emma Buntonról és Victoria Beckhamről. Elárulta azt is, hogy van egy csoportos chatjük is, amiben még a mai napig beszélgetnek.

The Spice Girls
Kép forrása: Victor Malafronte / Contributor / Archive Photos / Getty Images

A Spice Girls idején Halliwell szerint mindennél előbbre valóbbak voltak a lányok, még a randiknál is.

Azt hiszem, nagyon is a csajkódexről volt szó, először a lányokról szólt minden. Szóval, számomra az álmok előbb voltak, mint a randik, és ezért eléggé védelmező voltam, tudod, gyanakvó és védelmező a barátnőimmel.

A Spice Girls-lányok olyanok, akár a testvérek

Miközben Victoria és férje, David Beckham új dokumentumfilmet adott ki, Halliwell elmondta, hogy a mai napig nagyon fontosak neki a lányok és a családjuk is.

Olyan, mintha testvérek lennénk […] de tudod, David is olyan, mintha a testvérem lenne, és nagyon törődöm velük. Ő egy igazán jó ember

– tette hozzá.

Spice Girls
Geri Halliwell / Kép forrása: Santiago Felipe / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Elárulta azt is, hogy biztos benne, hogy csinálni fognak még együtt valamit a jövőben. Most azonban leginkább az írásra koncentrál. Az írásainak közös témája, hogy erőt ad a nőknek, továbbviszi a girl powert, amelyet közel 25 évvel ezelőtt a zenekarával, a Spice Girls-szel együtt is képviselt.

Forrás: Access

Borítókép forrása: Avalon / Contributor / Hulton Archive / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/spice-girls-csoportos-chat/